Vardy, de la amatorul sărac la casa de 2,8 milioane €

Ultima actualizare:

    Vardy a fost golgheterul  echipei în sezonul trecut
Vardy a fost golgheterul echipei în sezonul trecut

Fotbalistul englez Jamie Vardy a achiziţionat o proprietate dotată cu opt dormitoare, loc de dans, piscină interioară, sală de forţă şi teren de tenis. E situată într-un sat izolat, dorinţa sa fiind de a scăpa de „vânătorii de autografe”.

„Vârful” de 29 de ani a evoluat până în 2012 la Fleetwood Town. Era la nivel de amatori şi banii abia îi ajungeau de pe o zi pe alta, el muncind şi într-o fabrică. A fost achiziţionat de Leicester, dar începutul la nivel profesionist a fost ezitant fiindcă a început să câştige sume importante şi se refugiase în alcool. Şi-a revenit însă şi-n vară a câştigat titlul în prima ligă din Anglia. A devenit un star şi automat a semnat un nou contract. Acum obţine un salariu de peste 100.000 de euro săptămânal şi are asiguraţi în conturi cinci milioane de euro anual. Cum familia sa se măreşte, soţia fiind din nou însărcinată, şi sătul de paparazzi şi fanii insistenţi, s-a hotărât să plece din Melton Mowbray, din comitatul Leicester, pentru a se stabili într-un sat cu doar 80 de locuitori, lângă Lincoln. 

În 2012 era și muncitor în fabrică


    Sufrageria este imensă
Sufrageria este imensă

Vecinii spun că nu ştiu dacă Vardy se va acomoda aici, mai ales că majoritatea localnicilor sunt fani ai rugbyului şi nu le place să petreacă, aşa cum Jamie e recunoscut. Dar fotbalistul nu are de ce să-şi facă griji, având pe domeniul său de 16.000 de metri pătraţi tot ce are nevoie. 


    Casa are şi  piscină interioară
Casa are şi piscină interioară

Conform celor de la „The Sun”, casa e compusă dină opt dormitoare, dotate cu cinci băi, iar oaspeţii se pot distra fără probleme în numeroasele saloane ale vilei, unul dintre ele având şi un pian. De asemenea, Vardy şi amicii săi pot juca tenis, înota în piscina interioară sau pot trage de fiare în sala special amenajată. Proprietatea l-a costat pe atacant 2,8 milioane de euro, aproximativ jumătate din câştigurile sale de la Leicester.


    Aşa arată unul  dintre dormitoare
Aşa arată unul dintre dormitoare

Altfel, Jamie Vardy a povestit cum arată meniul său într-o zi în care joacă o partidă. “Cum mă trezesc beau un energizant, îl dau gata în 30 de secunde. Iau micul dejun, omletă cu brânză şi şuncă, apoi o porţie de fasole boabe. Mai beau un energizant şi cu cât se apropie meciul mai servesc două espresso. Cu o oră şi jumătate înaintea jocului iau al treilea energizant. Asta mă face să alerg ca nebunul toată partida”, a spus Vardy.


    Imagine aeriană cu  domeniul cumpărat
Imagine aeriană cu domeniul cumpărat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net