Vând abonamente, dar n-au stadion!

Ultima actualizare:

    Cei de la CS U  Craiova îşi ademenesc  fanii să cumpere  legitimaţii pentru tot  sezonul, însă edilul  a anunţat că arena  va fi inaugurată  în 2018
Cei de la CS U Craiova îşi ademenesc fanii să cumpere legitimaţii pentru tot sezonul, însă edilul a anunţat că arena va fi inaugurată în 2018

Oltenii au promovat intens vânzarea de abonamente, cu promisiunea că suporterii vor asista la meciuri pe arena de lux din Bănie, una de peste 30.000 de locuri.

Dar, deschiderea oficială a fost din nou amânată, nu va mai avea loc la data de 21 iulie, ci abia la anul.Conducerea clubului a pornit o campanie puternică de promovare. „Campioni la suporteri” sau „Abonaţi la istorie” au fost create pentru a sensibiliza şi a umple stadionul, cel nou. Abonamentele se pot achiziţiona online de mai bine de o săptămână, pe un site fiind anunţul: „Voi, suporterii, cereţi echipei să fie mereu prima. Odată cu inaugurarea celui mai frumos stadion din ţară, a sosit rândul echipei să vă ceară acelaşi lucru...Vrem ca toate celelalte competitoare să nu aibă, adunate la un loc, câţi suporteri va strânge Ştiinţa, în noua ei casă”. Chiar şi fosta glorie Gică Craioveanu i-a îndemnat pe olteni să vină la stadion.

simeon stalpnicul png

„Este un moment important în istoria noastră. Trebuie să ne facem abonamente, leilor! Eu mi-am făcut abonament, chiar dacă stau în Spania. Voi veni la meciuri. Am rândul 8, locul 8, fiindcă am jucat purtând acest număr. Sper ca fiul meu să ajungă la Ştiinţa şi să ducă tradiţia mai departe”, a spus acesta. Totuşi, conducătorii craiovenilor s-au grăbit. Autorităţiile au explicat faptul că inaugurarea nu va mai avea loc acum. E a patra oară când termenul e depăşit, cel iniţial fiind noiembrie 2016, şi acum se speră că-n 2018 se va putea juca aici. Până atunci, CS U îşi va disputa partidele de acasă la Severin. „După ce-l preluăm, trebuie să aprovizionăm cu dotările necesare. Lista a sosit la primărie: porţi, plase, fanioane, trasarea gazonului...Nu vreau să-mi iau responsabilitatea termenelor. Prefer să-l iau mai târziu, dar să fie perfect”, a anunţat primarul Genoiu. Arena costă 55 de milioane de euro, lucrarea fiind finanţată 90 la sută de Compania Naţională de Investiţii şi restul e suportat de Primăria Craiova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net