Usain Bolt a renunţat la gândul de a deveni fotbalist profesionist

usain-bolt-fotbal-antrenament-epah_54217521.jpg

Usain Bolt își dorea să joace fotbal într-un campionat profesionist
Foto: EPA

Deținător al recordurilor mondiale la 100 m și 200 m, Usain Bolt a anunţat că a renunţat la ideea de a deveni fotbalist profesionist şi că se va dedica unei cariere de om de afaceri.

Jamaicanul a avut câteva încercări de a se legitima la echipe de fotbal, ultima în Australia, însă n-a primit nicio ofertă serioasă. "A fost o bună experienţă, Mi-a plăcut cu adevărat să fac parte dintr-o echipă, dar pista şi terenul sunt diferite, însă a fost amuzant cât a durat. Viaţa de sportiv s-a terminat. Mă voi îndrepta către diferite afaceri, am multe lucruri în pregătire. Vreau doar să aleg dintre diverse lucruri şi să devin om de afaceri", a declarat jamaicanul de 32 de ani pentru Reuters.

Octuplu campion olimpic în probele de sprint, Bolt a încercat să devină fotbalist profesionist în Germania, Africa de Sud, Norvegia şi Australia. În această ultimă ţară, el a dat probe la echipa Central Coast Mariners, pentru care a jucat un meci amical, în care a marcat două goluri. Însă Bolt nu s-a înţeles că conducerea clubului în ceea ce priveşte semnarea unui contract de fotbalist profesionist.

Loading...