UPDATE Flavius Stoican s-a despărţit de Dinamo! Vezi variantele pentru postul de antrenor!

Ultima actualizare:

    Flavius Stoican s-a despărţit după 14 luni de DinamoFoto: Mediafax
Flavius Stoican s-a despărţit după 14 luni de DinamoFoto: Mediafax

Antrenorul dinamovist a tratat azi dimineaţă cu şefii clubului, iar cele două părţi au decis să încheie colaborarea.

UPDATE 3 Şefii au trei variante pentru a-l înlocui pe Stoican. Claudiu Niculescu, antrenorul divizionarei secunde CS Mioveni, Ionuţ Chirilă, momentan aflat în Franţa, dar liber de contract, şi Mircea Rednic, cel mai titrat dintre ei, însă şi cel mai scump. Din comentariile de pe pagina de facebook a suporterilor dinamovişti, rezultă că Niculescu e agreat, în timp ce Chirilă nu e dorit la echipă.

UPDATE 2 Siteul oficial al lui Dinamo a anunţat că Flavius Stoican nu mai e antrenorul echipei. Totuşi, după-amiază e programat un antrenament, iar jucătorii încearcă să-l determine pe antrenor să rămână în continuare în funcţie. "FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul Flavius Stoican au decis, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale. Azi, la Rin Grand Hotel, a avut loc o şedinţă la care au participat conducerea clubului FC Dinamo Bucureşti, antrenorul Flavius Stoican și finanțatorul echipei din "Ştefan cel Mare", Ionuț Negoiță. În urma discuţiilor purtate, FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul Flavius Stoican au decis rezilierea pe cale amiabilă a contractului de muncă al tehnicianului.FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte lui Flavius Stoican pentru întreaga muncă depusă în cadrul clubului, pentru realizările pe care le-a avut ca antrenor principal la Dinamo II, acolo unde a promovat mulţi tineri şi, mai ales, pentru performanţele obţinute cu prima echipă şi îi doreşte mult succes în activităţile viitoare", se arată în comunicatul roş-albiilor.

UPDATE 1"S-a ajuns la un acord prin care Stoican nu va mai continua ca principal la Dinamo. A fost o înţelegere pe cale amiabilă. Stoican a considerat că trebuie să plece şi domnul Negoiţă a fost de acord cu această propunere. A fost o perioadă în care am pierdut mai multe meciuri, am fost eliminaţi din cupă, iar starea de spirit a fiecăruia a dus la această despărţire.

Nu cred că Gigi Mulţescu ar putea reveni la Dinamo, dar încă nu ştim ce antrenor va fi ales. Sperăm că în cel mai scurt timp să fie numit noul antrenor. De echipă se ocupă acum Dorin Mateuţ, antrenorul secund", a declarat purtătorul de cuvânt al clubului, Dorin Irimia, conform Dolce Sport.

Conducătorii, în special preşedintele Constantin Anghelache, i-au reproşat antrenorului lipsa rezultatelor din ultimul timp şi după discuţii mai aprinse, Stoican a fost demis. Antrenorul era de mai bine de un an pe banca roş-albiilor.

Oficialii îl au ca variantă de înlocuire pe Ionuţ Chirilă, tehnician foarte apropiat de Anghelache.

Vom reveni cu amănunte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net