UPDATE FCSB - Dinamo, 1-0! Momcilovici a adus victoria gazdelor!

Ultima actualizare:

    Cele mai titrate echipe din Liga 1 au părăsit cea mai veche competiţie fotbalistică din România încă din optimi şi s-au umplut de ruşine, mai ales „câinii”Foto: Click!
Cele mai titrate echipe din Liga 1 au părăsit cea mai veche competiţie fotbalistică din România încă din optimi şi s-au umplut de ruşine, mai ales „câinii”Foto: Click!

Meciul FCSB - Dinamo s-a jucat pe Arena Naţională. Antrenorii Dică şi Miriuţă au disputat în premieră un derby, dar şi pe teren au existat mulți jucători ce nu au trăit până în prezent un astfel de duel. Roș-albaștrii s-au impus cu 1-0, printr-un gol înscris de Momcilovici.

UPDATE 22.30 FCSB a câștigat derby-ul cu 1-0, Momcilovici marcând în minutul 31. May a avut o ocazie mare de a egala, șutând în bară de la 30 de metri, iar Budescu putea majora scorul din penalty, dar a ratat.  

UPDATE 18.30  Echipele de start:

FCSB: Fl. Niță – Benzar, Planic, Bălașa, Momcilovic – Nedelcu, Ov. Popescu – Man, Budescu, Fl. Coman – Alibec.Antrenor: Nicolae DicăRezerve: Stăncioiu – Larie, Gnohere, Fl. Tănase, Jr. Morais, Enache, Teixeira.DINAMO: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip – Mahlangu, P. Anton – Hanca, Nascimento, Salomao – Nemec.Antrenor: Vasile MiriuțăRezerve: Muțiu – Rivaldinho, Bokila, M. Oliva, Dudea, I. Șerban, Ion Gheorghe.UPDATE  17.30 Mai multe restricţii de trafic vor fi în Bucureşti duminică, de la ora 18.00, cu ocazia derby-ului. Se va restricţiona traficul rutier, cu excepţia R.A.T.B., progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe strada  Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson, dar şi pe strada  Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson.

Măsuri similare vor viza  Bulevardul  Basarabia,  între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, şi strada Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.

Brigada Rutieră a Capitalei cere şoferilor: să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate; să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere; să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonilor li se reaminteşte că au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze prin  locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Potrivit Poliţiei Române, peste 280 de poliţişti vor fi mobilizaţi pentru acest meci şi vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în zona stadionului, cât şi în alte zone, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în punctele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

Astfel, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, pentru a preveni înşelăciunile, furturile din genţi sau buzunare, respectiv furturile din maşini.

Totodată, Poliţia Capitalei va intensifica activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a meciului.

La gazde, pe teren vor fi unii ca Romario Benzar, Bogdan Planic, Junior Morais, Dragoş Nedelcu şi Constantin Budescu, iar la Dinamo vor exista în echipă: Katsikas, Salomao şi Bokila.

"Urmează un joc important pentru noi şi pentru suporteri pentru că se ştie că meciurile cu Dinamo sunt tratate altfel. Este un derby, va fi un meci cu multă intensitate. Noi suntem pregătiţi şi cred că vom reuşi să facem un joc bun. Am trăit aceste derby-uri ca jucător al Stelei. Erau meciurile pe care le aşteptam cel mai mult. Am câştigat destule şi chiar am şi marcat cu Dinamo. Şi acum sunt nerăbdător să vină meciul, pentru că am o dorinţă mare de afirmare, sunt la început în antrenorat şi îmi doresc să câştig. Am câştigat ca jucător cu Dinamo, sper să o fac şi ca antrenor", a spus Dică, iar Miriuţă a anunţat: "Primul meu Derby de România! Am așteptat o viață acest meci, avem nevoie de susținerea voastră! Împreună vom învinge! Doar Dinamo București!".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net