Unul dintre criminalii lui Marian Cozma a fost eliberat

Ultima actualizare:

    Marian Cozma
Marian Cozma

Pal Gabor, unul dintre agresorii care au participat la uciderea lui Marian Cozma, a fost eliberat din închisoare la data de 4 martie, după cinci ani petrecuți în spatele gratiilor, pentru bună purtare, notează site-ul kuruc.info.

"Pe 4 martie, infractorul Pal Gabor a fost eliberat pentru bunul comportament de care a dat dovadă în inchisoare. Individul care este responsabil pentru moartea lui Marian Cozma a primit cinci ani din partea justiţiei maghiare şi acum se află în libertate", notează sursa citată.

Atacatorii Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, în iunie 2011, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare. Aceștia au făcut apel, iar pedepsele cu închisoare pe viaţă au fost reduse la 18 ani, iar cea de 20 a fost redusă la opt. Curtea Supremă de Justiţie din Ungaria a majorat în octombrie 2012 pedeapsa lui Ivan Sztojka, de la opt la 13 ani de închisoare.

Handbalistul Marian Cozma a fost ucis în noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, în localul Patriota din Veszprem, după ce a fost agresat de un grup de persoane, mai întâi în interiorul localului, apoi în afara lui. Raffael Sandor, Nemeth Gyozo, Sztojka Ivan și Pal Gabor l-au lovit cu pumnii și picioarele până acesta s-a prăbușit, iar apoi unul dintre agresori l-a înjunghiat în zona rinichilor.

Pe stradă, Gyozo, Sztojka, Raffael l-au încercuit pe Marian lângă un zid şi au început să îl lovească din toate direcţiile. Raffael Sandor a scos, din nou, cuţitul folosit în discotecă şi l-a înjunghiat pe Marian în inimă. În timp ce era deja căzut la pământ, Gyozo şi Sztojka i-au mai aplicat lovituri de picior în zona capului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net