Unul dintre cele mai mari premii din istoria pariurilor sportive din România: 86.000 de lei cu zece bilete de 5 lei

Ultima actualizare:

    Culio a marcat din penalty golul de 2-0 și a consfințit victoria ardelenilor cu Dinamo. Noroc pentru pariorul din Craiova care avea că CFR nu pierde în Ştefan cel MareFoto Click!
Culio a marcat din penalty golul de 2-0 și a consfințit victoria ardelenilor cu Dinamo. Noroc pentru pariorul din Craiova care avea că CFR nu pierde în Ştefan cel MareFoto Click!

Pentru cei mai norocoși dintre noi, Moșul poate veni mai devreme. Cu un bilet cu 25 de meciuri din patru zile repetat de zece ori, un Superparior craiovean a câștigat suma de 86.000 de lei (circa 18.000 de euro).

Deși cea mai mare cotă a unui eveniment a fost 1.65, cota totală pe bilet a fost una impresionantă: 9.099.

"Am făcut biletul noaptea la ora 2. Nu aveam somn și mi-am zis că ar fi un moment bun să îmi fac un bilet. Am luat clasamentele, m-am uitat la toate grupele, la motivație, să văd cine trebuie să bată, cine s-a relaxat", povestește pariorul. Dacă cei mai mulți dintre pariori se uită la partidele cele mai interesante ale zilei pentru a-și alcătui şi verifica biletele, craioveanul care nu a dorit să-și divulge identitatea a mărturisit că are o altă metodă, de obicei cu rezultate impresionante. Clientul Superbet joacă bilete cu meciuri întinse pe mai multe zile, de obicei trei sau patru, pe care le studiază îndelung. Pariază de șapte ani și aproape numai la Superbet, așa că se poate spune că este un fidel al casei. Înainte de marele câștig, tot săptămâna trecută, a mai câștigat 10.000 de lei. "Prima dată când am pariat am fost cu un prieten, acum cinci-șase ani. Apoi am început să cunosc mai bine echipele, cine joacă, cum joacă, iar campionatele mari din Europa am ajuns să le cunosc bine. Nu risc niciodată sume mari, dar se întâmplă să câștig sume mari", a declarat acesta.


    Biletul cu pricina: 25 de meciuri, cote mici, noroc, inspiraţie şi un câştig bombăFoto Click!
Biletul cu pricina: 25 de meciuri, cote mici, noroc, inspiraţie şi un câştig bombăFoto Click!

Joacă preponderent fotbal, pentru că nu cunoaște bine alte sporturi, iar ca motivație pe primul loc este emoția pe care ți-o garantează în plus un pariu. "Îmi place adrenalina care mă ține în priză cât timp am bilete în joc. Iar atunci când emoțiile sunt mari nici nu mă uit la meciuri, stau pe site-uri cu scoruri live pe telefon. Prefer să nu mă uit la televizor în direct, ci doar să văd care e statistica în timp real, șuturile, cornerele, să îmi imaginez ce se întâmplă."

Despre cât e noroc, cât e știință craioveanul crede că 50-50 - "la bilete ca ale mele, cu 25 de meciuri, trebuie să fie și noroc. Dar cred că e foarte important să știi, să te pricepi."Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o rețea în retail de aproape 1.000 de agenții în toată țara și cu rulaje care se dublează cel puțin de la an la an. Businessul la nivel național este în prezent consolidat sub umbrela Superbet Holding România, care operează patru branduri de retail – Superbet, BetArena, GoBet și Magic Jackpot.

Superbet este brandul-locomotivă al grupului, iar la acest moment generează și cea mai mare parte din venituri. Cu peste 2.500 de angajați, Superbet România este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu cele peste 35 de milioane de euro plătite anul acesta și 26 de milioane de euro anul trecut. Superbet România a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este CEO al întregului grup de firme. În această toamnă, Superbet a devenit prima companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români.

Pe 21 noiembrie, compania și-a lansat oficial operațiunile și pe piața din Polonia. Superbet Polonia a obținut licență de operare în retail în luna octombrie, devenind singurul operator străin autorizat să funcționeze pe piața poloneză. Până la sfârșitul anului, Superbet Polonia va avea funcționale aproape 50 de agenții. Ambasadorul brandului Superbet în Polonia este fotbalistul Jerzy Dudek, fostă vedetă a campionatului englez (portar al echipei Liverpool) și fost membru al echipei naționale a Poloniei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net