Universitatea Craiova a pierdut cu Chindia și titlul se îndepărtează

chindia_craiova.jpg

Craiova a pierdut trei puncte foarte importante
Craiova a pierdut trei puncte foarte importante
FOTO: Sportpictures.eu

Chindia Târgoviște a învins cu scorul de 1-0 pe Universitatea Craiova și a micșorat șansele de titlu ale echipei pregătite de grecul Marinos Ouzounidis.

Eroul meciului a fost Alexandru Iacob, care a marcat în minutul 80, finalizând un contraatac excelent lansat chiar de el, continuat de Dumitrașcu, cu o pasă de 50 de metri de pe partea stângă pe cea dreapta până la Neguț și apoi finalizat de Iacob, care a trecut ca vântul și ca gândul printre Marius Constantin și Screciu, executându-l pe portarul oltenilor, Pigliacelli.

Pentru Iacob golul a venit ca o eliberare psihică, după ce a ratat un penalty în minutul 72.

Meciul s-a disputat la Buzău, acolo unde se va juca și partida de marți, dintre aceleași două formații, dara din optimile de finală ale Cupei României.

La finalul meciului, antrenorul oltenilor, Marinos Ouzounidis, a declarat: ”Evident, nu este un rezultat bun. În astfel de meciuri detaliile fac diferenţa. Am avut un penalti clar. Nu cred că arbitrul nu a văzut. Apoi, după penaltiul ratat de adversari am primit gol uşor. Încă nu joacă echipa cum doresc. Trebuie să fim mai calmi. Suntem ok la construcţie. Ştim ce probleme avem”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1