Universitatea Craiova e nemulțumită de programărea meciurilor

craiova-botosani_rps5352.jpg

Craiova și Botoșani au un stil de joc ofensiv
Craiova și Botoșani au un stil de joc ofensiv
Foto: sportpictures.eu

Programat mâine (sâmbătă, 6 martie), la 14.30, meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani se anunță a fi cel mai interesant din această rundă. Și nu numai fiindcă rivalele ocupă locuri de Play-Off, ci și pentru că ele sunt adeptele jocului ofensiv.

Pe de altă parte, antrenorul grupării din Bănie, Marinos Ouzounids, a acuzat modul în care se face programarea meciurilor: "Sunt de mai puţin de o lună aici şi încerc să înţeleg puţin programul meciurilor. Suntem singura echipă din grupul fruntaş care joacă mai devreme decât celelalte formaţii (n.r. - pretendente la titlu). Nu este posibil aşa ceva! Pot înţelege motivele televiziunilor, dar numai noi jucăm marţi, mai devreme decât celelalte echipe. Nu este corect! Acceaşi problemă a fost şi la meciul cu Botoşani (n.r. - disputat joi), pentru că apoi am jucat duminică, de la 14.30. Ar trebui ca echipele să fie mai protejate. Programul ar trebui să fie mai corect. Nu este normal să jucăm mai devreme decât alte echipe care nu joacă meciuri (n.r. - la mijlocul săptămânii). Nu este vorba numai de noi, ci şi despre alte echipe care au meciuri de cupă. Dar e ok. Asta e situaţia şi trebuie să ne adaptăm. Însă mie mi se pare ciudat", a spus tehnicianul într-o conferință de presă.
Tehnicianul se aşteaptă la un meci dificil cu FC Botoşani: "Jucăm împotriva unei echipe foarte bune. Am văzut asta în meciul pe care l-am disputat în cupă împotriva lor. Botoşani este o echipă căreia îi place să joace, dar cel mai important pentru mine este cum jucăm noi, cum vom juca. Nu va fi uşor. (...) Terenul propriu bun nu va face meciul mai uşor, dar îl va face mai frumos.  Va fi un meci bun, pentru că joacă două echipe foarte bune, cu stil ofensiv. Mă aştept la o partidă bună şi pentru fani, pentru cei care vor privi al TV. (...) Ceea ce este important pentru mine este că ştim faptul că Botoşani este o echipă bună. (n.r. - despre realizarea eventului) Sper, dar am spus şi după meciul din Cupa României că nu am ajuns încă în finală. Întâi avem două meciuri în semifinale. Şi la asta trebuie să ne gândim în primul rând. Dar nu este momentul să ne gândim la Cupa României. Trebuie să ne concentrăm asupra campionatului.  Avem timp să o facem pentru cupă. (n.r. - dacă ar fi dat victoria în cupă cu Chindia pentru cea din în campionat) Bineînţeles că nu! Pentru noi obiectivul era să câştigăm ambele meciuri. Nu am jucat prea bine în meciul de sâmbătă, dar nici nu meritam să pierdem.  Dar acesta este fotbalul. A fost o bună lecţie pentru noi şi din fericire am câştigat meciul din cupă. Nu suntem o echipă care se gândeşte numai la o competiţie.  Suntem o echipă care vrea să câştige toate meciurile, dar nu suntem invincibili. Vrem să câştigăm ambele trofee. Este important să ne schimbăm mentalitatea, modul în care gândim. Să ne concentrăm pentru fiecare competiţie, pentru fiecare meci. Pentru mine cel mai important este meciul care urmează", a mai spus antrenorul potrivit news.ro.
Antrenorul grec s-a referit și la implementată asistenţei video pentru arbitraj în Liga 1: "Bineînţeles că avem nevoie(n.r. de VAR). Este foarte important pentru că ar fi mai puţine probleme şi pentru arbitri. Unele faze sunt dificil de înţeles, iar VAR-ul i-ar ajuta pe arbitri să ia decizia corectă. Se folsoseşte acum în toate ţările, nu ştiu de ce nu se foloseşte deja şi aici. Şi cu VAR se pot face greşeli, însă vor fi mai puţine", a concluzionat el.

Liga 1 - Etapa 26
AZI
17.30
Sepsi - Chindia 
20.30 Viitorul - Clinceni 

MÂINE
14.30
Univ. Craiova - FC Botoșani
21.30 UTA - CFR Cluj

DUMINICĂ
15.00
Astra - Hermannstadt
20.30 FCSB - Gaz Metan

LUNI
17.30
FC Argeș  - Poli Iași
20.30 Voluntari - Dinamo

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1