Universitatea Craiova, cea mai slabă perioadă din istoria participării în sezonul regulat

Ultima actualizare:

    Craiovenii au dominat meciul de la Botoșani, dar nu au reușit să învingăFOTO: Sportpictures.eu
Craiovenii au dominat meciul de la Botoșani, dar nu au reușit să învingăFOTO: Sportpictures.eu

Niciodată de la intrarea în prima divizie, petrecută în 2014, Universitatea Craiova nu a parcurs în campionatul regulat o perioadă atât de slabă ca acum, când din 12 puncte puse în joc a cucerit doar unul. Până acum, în campionatele precedente, atunci când au existat serii de trei eșecuri la rând, ele erau urmate de o victorie. O singură dată în istorie a adunat Știința patru înfrângeri consecutive, în play-off-ul sezonului trecut, însă atunci adversarele erau de top, dintre cele mai bune 6 echipe ale campionatului și de aceea nu le-am contabilizat.

Acum, în acest campionat, înfrângerile suferite cu Farul (0-1), FC Argeș (2-3) și FCSB (2-3) au fost urmate de egalul, 2-2, de la Botoșani i-au adus pe fani în culmea disperării, iar postul lui Laurențiu Reghecampf este pus în pericol. Chiar dacă echipa nu joacă deloc rău în atac, apărarea pare a fi fost studiată la ”fără frecvență” de olteni. Practic, orice atac al adversarilor poate fi letal pentru fundașii mult prea visători pentru o echipă care vrea să fie campioană. Lucru remarcat și de antrenorul Laurențiu Reghecampf: ”Singuri am pierdut două puncte. Din nou, greșeli foarte mari, mai ales în apărare. Aștept mai multe de la jucători, pentru că au experiență. Dacă ne dorim să câștigăm campionatul, nu avem cum să arătăm așa. Ne speriem de un mini-pressing… Jucătorii trebuie să aibă curajul necesar să joace fotbal. Trebuie să aibă curaj, că nu le ia nimeni capul. Facem greșeli foarte mari și nici nu marcăm la câte ocazii avem. Am ratat și un penalty. Și primim niște goluri…”, a declarat la finalul partidei Laurențiu Reghecampf.

El a fost completat de fundașul Paul Papp: ” Pot să spun că suntem niște proști că n-am profitat de acel penalty. Se mai întâmplă, se mai ratează, dar am avut șansa să luăm cele trei puncte. Nu cred că ne ajută foarte mult acest rezultat, pentru că am venit să luăm cele trei puncte. Având în vedere situația din clasament, ne luptăm la play-off și la titlu și cred că azi am pierdut două puncte. Am dominat, dar n-a fost să fie. Nu cred că e drept, dar trebuie să fim mai concentrați. Îmi vine să râd, suntem niște proști, pierdem puncte foarte, foarte ușor. Trebuie să batem în următoarele meciuri, nu mai avem altă opțiune”, a spus după meci fostul jucător al Stelei.

După această serie de rezultate negative, Universtitatea Craiova a căzut pe locul 4 în clasament, la 19 puncte de liderul CFR Cluj. Cu cele 11 puncte risipite în ultimele patru meciuri, oltenii ar fi fost pe poziția a doua, la doar 8 lungimi în spatele ardelenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net