Universitatea Craiova, ca și calificată în finala Cupei României

Ultima actualizare:

    Bucuria jucătorilor craioveniFOTO: Sportpictures.eu
Bucuria jucătorilor craioveniFOTO: Sportpictures.eu

Universitatea Craiova nu i-a dat nici o șansă divizionarei secunde, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Oltenii s-au impus cu 3-0, fiind ca și calificați în finală.

CS Universitatea Craiova a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa din liga a doua Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în manşa I a semifinalelor Cupei României. Au marcat: Bic '9, Tudorie '47, Fedele '85.

Antrenorul CS Universitatea Craiova, grecul Marinos Ouzounidis, a fost extrem de mulțumit de băieții săi: ”Rezultatul a fost foarte bun. Cred că am făcut un pas mare spre finală. Dar trebuie să rămânem concentraţi pentru că avem al doilea meci.Şi trebuie să ne respectăm adversarul. Dacă vom fi serioşi, cred că suntem aproape de finală. Ca să fii o echipă serioasă, ca să fii un club mare, trebuie să respecţi toţi adversarii. Din experienţa mea, în astfel de meciuri, marile echipe nu dau sută la sută, iar oponenţii dau mai mult de sută la sută şi pot apărea surprize în cupă. Totuşi, am făcut cinci schimbări faţă de meciul cu CFR Cluj, nu puteam face mai multe, trebuie să ne menţinem organizarea. Nu este momentul să vorbim despre alţi jucători. Cred în jucătorii pe care îi acum la dispoziţie" a declarat Ouzounidis, după meci.

În prima semifinală, Astra Giurgiu a trecut, acasă, marţi, cu 1-0, de Dinamo.

Partidele retur vor avea loc în perioada 11-13 mai.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net