Universitatea Craiova a bătut la Cluj și este la un punct de CFR!

cfr-craiova_rps8254.jpg

CFR Cluj și Universitatea Craiova au făcut un meci foarte spectaculos
CFR Cluj și Universitatea Craiova au făcut un meci foarte spectaculos
Foto: sportpictures.eu

Într-un derby al momentului, care le-a adus față-n-față pe ocupantele primelor două locuri din Play-Off-ul ediției 2019/2020 a Ligii 1, Universitatea Craiova s-a impus cu 3-2 (1-0), astăzi (duminică, 28 iunie), la Cluj, în fața lui CFR. Prin acest succes, gruparea din Bănie se apropie la un singur punct de campioana ultimelor două ediții.

Seria golurilor a fost deschisă în minutul 9, când Koljic a trimis mingea în plasa gazdelor cu un şut puternic de la 18 metri, în diagonală, din poziţie uşor lateral-dreapta.  Diferența s-a majorat în minutul 55, când, pe un contraatac, Ivan l-a lansat pe Mihăilă, iar acesta a marcat cu un lob din 16 metri, peste portarul Arlauskis. Diferența ar fi putut să fie și mai mare dacă Arlauskis nu l-ar fi blocat pe Koljic, scăpat singur spre poarta CFR-ului. 
Clujenii au reușit să egaleze prin Deac (min. 60), care a marcat cu un şut cu piciorul stâng, la colţul lung, de la 16 metri, de pe partea dreaptă, și Vinicius (min. 70), care a înscris cu capul, după o centrare a lui Deac, de pe partea dreaptă. 
Extrem de disputat, meciul n-a rămas nedecis în privința învingătoare. Șia aceasta fiindcă în minutul 87, Cicâldău a şutat din colţul careului mic, iar balonul a intrat în poartă după ce a fost deviat de Camora.
După meci, Mario Camora a declarat la Digi Sport: „Echipa nu a intrat bine în joc. Avem luptă până la final. Oricum era luptă, dar acum suntem mai apropiaţi. Nu cred că e vorba de relaxare. Toată lumea în vestiar se gândeşte doar la titlu. E bine că încă depinde numai de noi. Acum trebuie să vorbim între noi, să ne pregătim bine, să câştigăm cele cinci meciuri pe care le mai avem şi să luăm titlul. S-a văzut că în repriza a doua echipa a vrut. Trebuie să vedem greşelile şi să revenim cu o victorie”.
De partea cealaltă, Alexandru Cicâldău a fost mai critic: „Suntem fericiţi că am reuşit să luăm cele trei puncte, dar trebuie să vizionăm meciul pentru că nu ne putem permite în Play-Off, când conducem cu 2-0, să fim egalaţi. Dacă pierdeam acest meci pierdeam totul. Ar fi ceva senzaţional pentru această echipă să câştige titlul”.

Clasament Play-Off
1. CFR Cluj 36 puncte
2. Craiova 35 puncte
3. FCSB 27 puncte
4. Botoşani 27 puncte
5. Giurgiu 25 puncte
6. Mediaș 25 puncte

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1