United, ruşinea Angliei! Eliminată din Cupa Ligii de Bristol, o echipă de 41 de ori mai ieftină

Ultima actualizare:

    Suedezul a rupt contractul cu Manchester United şi va merge pe urmele unor dinozauri ai fotbalului, tocmai la Los AngelesFoto Click!
Suedezul a rupt contractul cu Manchester United şi va merge pe urmele unor dinozauri ai fotbalului, tocmai la Los AngelesFoto Click!

„Diavolii” au pierdut contactul în campionat cu concitadinii „cetăţeni” şi le mai rămăseseră doar cele două cupe ca posibilitate de a ridica totuşi un trofeu deasupra capului în acest sezon. De miercuri seara au mai tăiat unul de pe listă şi într-o manieră penibilă.

Portughezul a odihnit câţiva jucători în deplasarea de la Bristol, dar i-a avut touşi în teren pe Ibrahimovic, Martial, Pogba şi Rashford, adică un atac de vis la care micuţa echipă din liga secundă nu trebuia să facă faţă. Când fotbalul nu e luat în serios te pedepseşte însă aspru, iar Manchester United a simţit asta pe pielea ei în sferturile Carabao Cup, vechea Cupă a Ligii. Echipa din sud-estul Angliei nu a fost complexată de cele 450 de milioane de euro cât valorează adversara şi a jucat de la egal la egal, deşi nu purtau în spate decât 11 milioane de euro, adică de 41 de ori mai puţin. Bryan a deschis scorul în minutul 51, Ibrahimovic, gol după 8 luni, a restabilit normalitatea 7 minute mai târziu, dar lovitura de graţie a fost primită de „Diavoli” în al treilea minut de prelungiri, când Smith a adus victoria locului 3 din Championship. O catastrofă pentru United, care îşi vede năruite speranţele la al doilea trofeu din trei posibile, după ce nici în campionat nu mai poate spera s-o prindă pe City. Iar după o asemenea ruşine au şi apărut glumele la adresa lui Pogba şi compania. „Mourinho va spune că a pierdut cu Bristol pentru că a cheltuit Guardiola 500 de milioane de euro”, e una dintre cele mai tari, dar nici ipoteza conform căreia United s-a lăsat eliminată ca să nu joace cu Manchester City în semifinale are farmecul ei. Pentru United a mai rămas doar Cupa FA, unde va întâlni pe Derby în primele zile ale lui ianuarie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net