Ungurii au noroc cu carul şi rămân cel mai bun loc 3, ce duce la Euro

romania ungaria

romania ungaria
România şi Ungaria şi-au împărţit punctele la Bucureşti şi Budapesta şi ambele vor merge cel mai probabil direct la turneul din Franţa
foto: Mediafax

Asta pentru că grupa noastră este foarte aproape să fie singura care trimite direct la Campionatul European, fără baraj, trei echipe. Primele două locuri, Irlanda de Nord şi România, au mers direct, după cum bine ştim, iar Ungaria e în acest moment cel mai bun loc trei, care înseamnă tot calificare fără baraj. Maghiarii au avut noroc pentru că au luat un singur punct din şase cu ultima clasată, Grecia, iar acesta nu s-a pus la socoteală în ierarhia locuilor trei. Alte echipe care au înceiat pe locurile 3 în grupele lor n-au fost atât de băftoşi şi vor trece prin focurile unui baraj. Vecinii noştri au răsuflat uşuraţi după ce Ucraina n-a învins Spania, aseară, la Kiev, şi nu i-a întrecut, iar Dzsudzsák şi compania mai au un singur hop de trecut, diseară, când Turcia nu trebuie să învingă Islanda la Konya, sau dacă o învinge, Kazahstan să nu câştige în Letonia. Cum e destul de puţin probabil ca ambele condiţii să se îndeplinească, aproape sigur Ungaria va merge şi ea la Euro fără baraj.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Participarea la un turneu europen după o pauză de opt ani a fost presărată cu faze cruciale. „Dubla” lui Papp, reuşita lui Hoban sau penalty-ul neacordat Finlandei după un fault al lui Grigore sunt câteva momente ce au contribuit hotărâtor în parcursul către Franţa, unul început acum un an şi o lună.

  • Budescu

    Pentru accesul la Euro 2016, jucătorii naţionalei vor „devora” între ei aproximativ trei milioane de euro. Banii se vor da însă în funcţie de numărul de meciuri jucate în preliminarii, capitol la care Budescu e la coada plutonului.

  • 2008. Europeanul din Austria şi Elveţia. Ultimul la care “tricolorii” au participat. 2016. Franţa. Turneul final la care vom merge din nou, după o pauză de opt ani. Mulţi dintre eroii de acum ai naţionalei se aflau în perioada junioratului, în timp ce Mutu, Chivu şi Rădoi jucau în Elveţia contra Franţei, Italiei şi Olandei. Dacă vă întrebaţi ce făceau actualii “tricolori” în perioada ultimului European la care România a participat, Click! elucidează misterul.

  • Euro 2016 meciuri baraj olanda

    Pentru Euro 2016 meciurile de baraj se vor disputa la datele de 12-13-14 noiembrie (turul) şi 15-16-17 noiembrie (returul).

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5