Un suporter dinamovist a murit după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, la finalul meciului Steaua-Dinamo

Ultima actualizare:

Un suporter în vârstă de 18 de ani al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti a fost ucis după derby-ul cu Steaua Bucureşti, de sâmbătă, din etapa a 5-a din Liga 1. Suporterul dinamovist ar fi fost lovit cu o sticlă în cap de către un susţinător al formaţiei rivale.

Adrian Daniel Matei şi-a pierdut viaţa, miercuri, la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală, acolo unde se afla în comă după ce sâmbătă a fost victima unui atac violent. Potrivit medicilor, tânărul a suferit un hematom cerebral sever.

În acest moment nu există informaţii despre presupusul agresor, iar Poliţia nu a putut oferi informaţii despre caz, întrucât nu a sesizat nimeni acest incident.

"Se întorcea de la meci cu un prieten şi s-a băgat să ajute un alt fan al lui Dinamo care era bătut de stelişti. Atunci a primit o sticlă în cap, l-au dus la spital în comă şi a murit azi”, a spus pentru ProSport un apropiat al victimei.

Potrivit informaţiilor obţinute până în prezent, Institutul de Medicină Legală a trimis o echipă la spitalul Sf. Pantelimon pentru a ridica trupul victimei în vederea efectuării autopsiei.

Adrian Daniel Matei era jucător de hochei pe iarbă la echipa CS Antilopa şi elev în clasa a 12-a la Liceul Anghel Saligny. "Era un băiat foarte cuminte, educat şi liniştit. Avea această pasiune pentru fotbal, mergea la fiecare meci. Antrenorul său mi-a spus că el a încercat să aplaneze un conflict doar", a declarat antrenoarea de hochei pe iarbă Ana Litvinchevici, pentru ProSport.

Dinamo Bucureşti a oferit un punct de vedere ca urmare a tragicului eveniment, prin vocea directorului sportiv Ionel Dănciulescu. ”Clubul Dinamo este şocat că în România acestor zile astfel de drame pot avea loc. Ne exprimăm întreaga compasiune şi sincerele noastre condoleanţe familiei celui dispărut în aceste circumstanţe tragice. Cerem cu fermitate autorităţilor statului să-şi facă datoria şi să-i prindă cât mai repede pe autorii acestei crime, cerem dreptate! Suntem şocaţi că încă se mai pot produce astfel de drame şi că unele subspecii umane sunt capabile de astfel de fapte”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net