Un român, martor la "măcelul" din Barcelona

Ultima actualizare:

    Haţegan a avut o  sarcină uşoară în  meciul de la Barcelona
Haţegan a avut o sarcină uşoară în meciul de la Barcelona

Sezonul 2016-2017 al Ligii Campionilor a început în trombă. Pe Camp Nou din Barcelona a fost o execuţie cu public, Messi şi compania ştergând pe jos cu campioana Scoţiei. Totul sub privirile brigăzii de arbitri români.

Centralul arădean Ovidiu Haţegan a avut probabil unul dintre cele mai uşoare meciuri din cariera lui. În cele 90 de minute de joc a fluierat de doar 15 ori, mai exact pentru 11 faulturi şi patru începeri şi încheieri de repriză. Cu Barcelona având o posesie de 70%, nici asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe n-au avut prea mult de lucru, ambii ridicând fanionul de doar şapte ori, pentru offside.

În rest, trupa blaugrana şi-a făcut de cap. Messi a marcat o triplă şi a devenit jucătorul cu cele mai multe hattrick-uri din istoria Ligii Campionilor. Luis Suarez a bifat o dublă, iar Neymar şi Iniesta au înscris câte un euro-gol. Jocul putea totuşi să arate ceva mai echilibrat dacă Dembele fructifica penalty-ul acordat meritat de Haţegan lui Celtic, după o imprudenţă a lui Ter Stegen. Acesta a ratat însă, iar apoi s-a ales praful pentru băieţii lui Brendan Rogers.

Ultimul rezultat de 7-0 înregistrat în Liga Campionilor aparţine Şahtiorului lui Mircea Lucescu, care în sezonul 2014-2015 a câştigat cu acest scor în deplasarea de la BATE Borisov.

Tot umilinţă maximă a fost şi la Munchen, unde Bayern a asasinat-o pe debutanta Rostov, scor 5-0. Vicecampioana Rusiei n-a avut nici un cuvânt de spus în faţa trupei lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net