Un nou transfer bombă pentru FCSB? Adi Popa se antrenează cu roş-albaştrii

Adi Popa a marcat unicul gol al Stelei.jpg

Adi Popa a marcat unicul gol al Stelei
Mijlocaşul este unul dnitre cei mai titraţi jucători ai FCSB-ului din ultimul deceniu, el câştigând 7 trofee cu roş-albaştrii printre care şi ultimele trei titluri
Foto: Click!

“Motoreta” a plecat în 2017 la Reading, dar liga a doua engleză s-a dovedit prea grea pentru mijlocaşul în vârstă de 29 de ani.

Pentru că împrumutul acestuia Al-Taawoun a expirat, iar în Championship e deja pauză, Adi Popa a cerut voie să se antreneze sub comanda lui Nicolae Dică până la finalul sezonului din Liga 1. Gigi Becali a declarat însă că internaţionalul poate reveni chiar oficial la FCSB, deşi mai are doi ani de contract cu britanicii. El nu mai este dorit acolo şi despărţirea pare iminentă. El a vrut să se întoarcă şi în iarnă, când nu-i mergea bine la Reading, dar nu s-a putut. "Am discutat între patru ochi cu domnul Becali, am fost dispus să revin. Becali a vrut să mă ajute, dar am înțeles că îmi va fi greu să joc și nu am putut accepta asta", spunea românul atunci.

Acum uşile par însă larg deschise pentru el. "Dacă poate să vină, da, la noi are ușile deschise oricând. Mie mi-a plăcut de el cât a jucat. Nu mă interesează dacă s-a descurcat sau nu în Anglia", a recunoscut Becali azi, la Digi Sport. "Popică m-a rugat să îl primesc la antrenament şi l-am acceptat cu plăcere. E în vacanţă şi vrea să se menţină în formă. L-am primit cu cea mai mare plăcere, e un fotbalist care a făcut performanţă pentru Steaua", a spus şi Nicolae Dică.

Loading...

Citește și