Un fotbalist francez, accidentat grav la coloană! Ar putea avea soarta crudă a lui Neşu!

Citeste tot despre: 

Mijlocaşul echipei OGC Nice, Kevin Anin, se află internat în stare gravă după ce a fost implicat într-un accident rutier în noaptea de luni spre marţi. Jucătorul s-a lovit grav la coloană şi ar putea ajunge imobilizat în scaunul cu rotile, la fel cum s-a întâmplat cu fostul stelist Neşu.

Kevin Anin (26 de ani) se afla într-o maşină împreună cu
alte trei persoane şi ocupa un loc în partea din spate a
maşinii. Conform L'Equipe, şoferul a adormit la
volan, iar automobilul a ieşit de pe carosabil.

"Situaţia lui Anin este foarte gravă şi suntem îngrijoraţi după ce am primit rapoartele medicale. Vom primi din oră în oră astfel de rapoarte. Clubul este alături de el şi de familia sa", a declarat Julien Fournier, directorul general al grupării OGC Nice, informează L'Equipe.

Fotbalistul a suferit mai multe fracturi la braţ, i-a fost atinsă coloana vertebrală şi a fost plasat în comă artificală de medicii Spitalului Universitar din Rouen.

Anin e descris ca un tip cu probleme: a dispărut de mai multe ori de la club, s-a întors când nimeni nu se aştepta, a anunţat de multe ori că se retrage, a stat cinci luni departe de gazon, iar antrenorii nu ştiau dacă va mai reveni la echipă. A motivat că suferă de depresie şi că a vrut să se lase de fotbal.

   Loading...