Un fotbalist era să moară într-un amical din cauza eternei ambulanţe fără medic

Ultima actualizare:

    Anghel a ajuns pe 19 august la Spitalul Universitar în comă de gradul 3Foto Click!
Anghel a ajuns pe 19 august la Spitalul Universitar în comă de gradul 3Foto Click!

Tragediile întâmplate din greşelile unora ar trebuie ca măcar să ne dea o lecţie pentru viitor! Din păcate, în fotbalul românesc şi, probabil, în societate, nu ne mai facem bine!

După atâtea nenorociri văzute la televizor pe terenul de fotbal, ultimul fiind decesul africanului Patrick Ekeng, de la Dinamo, credeam că nu vom mai auzi poveşti despre ambulanţe nedotate cu defirbilator, fără medic sau fără benzină! Ei bine, nu e cazul! Atât de proşti suntem încât era să se întâmple din nou! Potrivit ilfovsport.ro, Codruţ Anghel, de la concordia Chiajna II s-a prăbuşit pe teren şi a rămas inconştient după un duel cu un adversar, la un meci amical care a avut loc, la 19 august, cu FCSB II, fiind transportat către spital cu o ambulanţă privată fără medic şi fără a fi dotată corespunzător.

A primit îngrijiri de le medicul echipei mari, aflat întâmplător la stadion

El a ajuns la Spitalul Muncipal din Capitală cu o altă ambulanţă, care l-a preluat de pe drumul de la Chiajna.  "N-a fost niciun fel de intenţie, a fost un duel normal de joc. N-a avut copilul de la Steaua nicio intenţie de a-l lovi. Iniţial nu ne-am dat şi noi seama, am strigat şi noi de pe bancă să se ridice. Şansa noastră a fost că a fost doctoriţa noastră la meci. A avut şansă copilul. Asistenta de pe ambulanţă se cam pierduse. Ne-am speriat puţin că s-au întâmplat atâtea. A avut noroc copilul că a fost multă lume aproape de el acolo. Doamnă doctor şi-a păstrat calmul şi a ştiut tot timpul ce face. A suferit o comoţie cerebrală foarte puternică, avea şi pulsul mărit. El nu era perfect conştient până a ajuns la spital. E un băiat destul de puternic şi asta l-a ajutat mult, el lucrează mult la sală de forţă şi a avut muşchii cervicali foarte bine lucraţi şi asta l-a ajutat", a declarat Dună, pentru Sport FM.

A schimbat ambulanţele pe drum şi a ajuns la spital în comă

Anghel spune că, după ce a căzut pe teren, auzea vocile din jurul său dar nu-i recunoştea pe cei care vorbeau. Personalul de pe a doua ambulanţă i-a transmis că a ajuns la spital în comă de gradul 3.

"Sunt bine din toate punctele de vedere acum. Din câte ştiu eu, am schimbat salvarea pe undeva prin oraş, am ajuns la Municipal unde mi s-au făcut investigaţii amănunţite. Când am ajuns la spital nu se ştia starea mea exactă. Am fost anunţat de către cei de pe ambulanţă că am ajuns la spital în comă de gradul 3. Am revăzut filmarea, mă uit şi caut să văd exact ce se întâmplă după ce sunt lovit şi reacţia mea, pentru că eu nu vedeam nimic. Auzeam ce se întâmplă, dar vorbeau foarte mulţi în jurul meu şi nu ştiam cine, ce spune sau chiar unde sunt. Eu eram pe teren. Cine se gândea că în ambulanţă e medic sau nu e medic? Am discutat cu medicii din spital, i-am întrebat când îmi pot relua activitatea, au spus că pe 21 august. Eu mi-am dorit mult să joc sâmbătă, în meciul cu Sporting (n.r. - Roşiori), de acasă. Dânşii au dorit să fie mai precauţi şi să nu-mi permită să mă antrenez cu echipa. Dar a fost decizia mea şi mi-am dorit foarte mult să joc sâmbătă", a afirmat Anghel.

Fotbalistul este în afara oricărui pericol, el jucând într-un meci din campionat, după incindent, dar viaţa i-a fost pusă în pericol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net