Un antrenor din Liga I face declaraţii uluitoare despre fotbalişti: «Au nişte p*** cât tancul şi le f***** pe astea pe-aici»

Ce nu vorbeşte omul la nervi! Nicolae Manea, antrenorul echipei Gloria Bistriţa, este foarte supărat că a rămas fără doi dintre cei mai buni fotbalişti ai săi. Aşa că, într-o conferinţă de presă, a început să explice ce puncte forte aveau Wilfried Kanon (Coasta de Fildeş) şi al Romario Pires (Brazilia).

Tehnicianul are mari probleme în a salva echipa de la retrogradare (ultimul loc după 19 etape), astfel că plecările celor doi au survenit într-un moment prost.

„Ei jucau acolo (n.r. - înainte de a veni în Liga I) la nivelul ligii a treia în Brazilia. Pe cine vrea să cumpere Dinamo? Pe Kanon! Petrolul l-a luat pe Romario, care a fost la noi, aici. Eu rămân încă la părerea că dacă noi aveam un pic de şansă, să avem să le dăm nişte bani, noi eram în altă situaţie. Dar din momentul în care nu i-ai plătit, au plecat.

Au nişte p*** cât tancul şi le f***** pe astea pe-aici de nu mai puteau să stea în picioare. Toate îi căutau ca pe nu ştiu cine. S-a dus dracu'! Eu nu v-am adus aici să f*****!

Dar vedeţi că tot pe ăştia îi caută, Petrolul l-a luat pe ăla, Dinamo îl vrea acum pe Kanon. Bravo, mă bucur!", a spus Nicolae Manea.

Vedeţi aici declaraţiile antrenorului!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1