Un angajat a purtat o mască cu faţa antrenorului pentru a prezenta un jucător

Ultima actualizare:

    În stânga e "antrenorul" lui Ducksch
În stânga e "antrenorul" lui Ducksch

Un angajat al clubului FC Sankt Pauli a purtat o mască pe faţă cu chipul antrenorului Ewald Lienen, absent, la festivitatea de prezentare a unui jucător.

Clubul din liga a doua germană a anunţat transferul atacantului Marvin Ducksch de la Borussia Dortmund, dar Lienen a lipsit de la prezentarea fotbalistului. Cu mască pe faţă cu chipul antrenorului, un angajat al clubului l-a înlocuit cu succes pe tehnician în fotografia de prezentare a lui Ducksch.

Fotografia a fost postată pe Twitter însoţită de declaraţiile antrenorului şi fotbalistului.

Printre alte iniţiative interesante ale celor de la St Pauli, club care se declară antirasist şi antifascist, se numără şi producţia de miere, conducătorii amplasând recent doi stupi de albine la stadionul din Hamburg.

Mierea se numeşte Ewaldbienenhonig, un joc de cuvinte între numele antrenorului Ewald Lienen şi "Bienen" (albină în germană). 

"Sper că locuitorii din jurul arenei vor pune flori în balcoane pentru a ajuta albinele. Alte echipe au balcoane pentru a celebra campionate, iar noi le avem pentru albine", declara în aprilie directorul general Andreas Rettig.

St Pauli, ai cărei jucători intră pe teren în acordurile melodiei "Hells Bells" a trupei AC/DC, este o echipă cunoscută pentru susţinerea comunităţii locale.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net