Un american este "mai tare" decât Borcea

Ultima actualizare:

    Antonio Cromartie  joacă fotbal american  la New York Jets, dar  gândurile nu îi  prea stau la meciuri
Antonio Cromartie joacă fotbal american la New York Jets, dar gândurile nu îi prea stau la meciuri

Cristi Borcea, fostul acţionar dinamovist, va avea în curând şapte urmaşi, proveniţi din relaţiile cu patru femei. Totuşi, peste Ocean, Cromartie, un alt personaj din lumea sportului, l-a depăşit. Potentul fotbalist plăteşte o pensie alimentară de 336.000 de dolari anual.

Antonio, un atlet de 31 de ani, a “jucat” mult “şi-n deplasare”. În 2010, cei de la New York Jets i-au dat un avans de jumătate de milion de dolari pentru a-şi putea plăti datoriile din urmă. Mai exact el a trebuit să achite pensia alimentară, una de 336.000 de dolari pe an, adică 3.500 de dolari lunar pentru fiecare dintre cei opt copii pe care-i are cu şapte femei. Interesant e că actuala soţie, Terricka, i-a dăruit o fată şi un băiat şi în curând va naşte gemeni, astfel că Cromartie va avea 11 urmaşi. Antonio vrea să desluşească acum misterul fiindcă şi-a făcut vasectomie, pentru a nu mai procrea, înainte ca soţia să-i spună că încă o pereche va veni pe lume.

Calvin Murphy face parte din  Hall of Fame
Calvin Murphy face parte din Hall of Fame

Dă 336.000 $ pe an pensie alimentară

“Nu i-am zis imediat pentru că nu credeam că e posibil. Nu cred deloc că vasectomia este cea mai bună metodă de protecţie”, a spus Terricka. Jets i-a făcut un salariu de 32 de milioane pentru patru ani, dar restul de 25 pe care trebuie să-i mai ia în următoarele trei sezoane nu sunt garantate. Cromartie nu are cifre mulţumitoare şi trebuie să-şi revină, fiindcă altfel va rămâne fără contract şi-i va fi greu să întreţină cei 11 copii.

«Recordmanul», un fost baschetbalist: 14 copii cu nouă femei


    Calvin Murphy face parte din  Hall of Fame
Calvin Murphy face parte din Hall of Fame

Calvin Murphy îl face să roşească până şi pe Cromartie. Fostul baschetbalist al celor de la San Diego Rockets, în prezent Houston Rockets, a fost introdus în “Hall of Fame” în 1993. Dar nu doar pe teren era apreciat, ci şi-n afara lui. Murphy are 14 copii cu nouă femei, iar cinci dintre fiicele sale l-au acuzat de hărţuire, dar până la urmă a fost achitat. În prezent are 67 de ani şi e comentator tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net