Ultraşii lui Lazio vor ca echipa să piardă cu Inter pentru ca AS Roma să nu câştige titlul

Ultima actualizare:

"Fanii laziali speră că echipa lor va pierde meciul cu Inter. Niciunul dintre fanii lui Lazio nu a uitat cele două degete în jos arătate spre peluza Sud (n.r. - de către căpitanul echipei AS Roma, Fracesco Totti), după derby-ul capitalei Italiei. Să piardă cu Inter pentru a-şi salva sezonul. Poate părea un paradox, dar realitatea e simplă, probabil nebună, într-un oraş în care derby-ul nu moare niciodată. Lazio nu a reuşit să-i stopeze pe cei de la AS Roma din cursa lor, iar acum, pentru a evita să ofere campionatul «giallorossilor» ar trebui să lase cale liberă echipei antrenate de Mourinho", a notat cotidianul italian, în ediţia sa online.

Potrivit Corriere della Sera, unul dintre fanii echipei Lazio şi-a exprimat această dorinţă, pe care o au mulţi dintre suporterii laziali, şi într-o declaraţie postată pe blogul mijlocaşului Cristian Ledesma. "«Şi după înfrângere, veniţi să sărbătorim către peluza Nord, cu degetele în jos», a scris un fan pe blogul lui Ledesma. Este un gând comun. Rivalitatea este prea puternică şi prea recentă bătaia de joc a căpitanului echipei AS Roma", a adăugat sursa citată.

Echipa Internazionale Milano, la care este legitimat internaţionalul român Cristian Chivu, se află pe primul loc din Serie A, cu 73 de puncte acumulate după 35 de etape, având un avans de două puncte faţă de ocupanta locului secund, AS Roma.

Cu toate acestea, tehnicianul echipei Lazio, Edoardo Reja, a precizat că nu este de acord cu dorinţa fanilor laziali, deoarece echipa sa are nevoie de un succes contra formaţiei milaneze pentru a fi sigură că va evita retrogradarea în acest sezon. "Fanii ne cer să pierdem cu Inter? Ne pare rău, dar noi ne dorim să câştigăm. Avem nevoie de cele trei puncte pentru a fi siguri de salvarea de la retrogradare. Eu nu ştiu dacă vor fi suficiente 43 de puncte, prin urmare, nu putem lăsa niciun punct să ne scape, chiar şi împotriva lui Inter", a explicat Reja, la un post de radio italian, citat de repubblica.it.

Partida Lazio Roma - Inter Milano, din etapa a XXXVI-a a campionatului italian, va avea loc, duminică, de la ora 21.45, pe Stadio Olimpico din Roma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net