Ultimul pronostic îți face zile negre? Așa poți evita pierderile la limită! (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De câte ori nu ți s-a întâmplat să te scoată un singur meci de pe bilet? Pun pariu că ai trecut prin astfel de momente de foarte multe ori. Ai acuzat arbitrul, soarta, fundașul, blatul și ghinionul, însă de câte ori te-ai gândit să faci ceva în această privință? Ei bine, noi ne-am gândit să te ajutăm să eviți acest zile negre, furnizându-ți câteva sfaturi care îți vor fi de mare folos!

Ei bine, noi ne-am gândit să te ajutăm să eviți acest zile negre, furnizându-ți câteva sfaturi care îți vor fi de mare folos!

1. Mărește-ți șansele de reușită

Uită de biletele kilometrice și de cotele uriașe. Dacă vrei să dai lovitura peste noapte este ca și cum ai juca la loto. Specialiștii ne recomandă să jucăm numai pariuri individuale, însă dacă nu poți respecta acest îndemn, limitează-te la bilete cu maximum 3 sau 4 selecții. În plus, încearcă să joci pronosticuri cu cote rezonabile, adică nu 1.05, dar nici 10.00. Totuși, uită-te peste biletele jucate în trecut și fă-ți un calcul pentru a vedea dacă bilanțul tău ar fi fost pozitiv dacă ai fi jucat toate ponturile individual, folosind aceeași miză de fiecare dată. S-ar putea să rămâi surprins de rezultatul acestei simulări!

2. Urmărește ponturile specialiștilor

Dacă nu ai timp să analizezi fiecare pronostic cel puțin 30 de minute înainte de a-l juca, ai face bine să răsfoiești ponturi bune la pariuri înainte de a miza pe ceva. Citește analizele tipsterilor avizați și de încredere, iar apoi hotărăște-te asupra pronosticurilor care par să aibă cea mai mare probabilitate de reușită. Nu paria niciodată după ureche și nu te lăsa influențat prea mult de cote.

3. Joacă pariuri cu handicap asiatic

Handicapurile asiatice, fie că sunt aplicate pe rezultatul de tip 1X2, pe totalul golurilor, pe numărul cartonașelor sau pe cel al cornerelor, te poate ajuta să eviți pierderile la limită. Spre exemplu, ai auzit de Draw No Bet, care tradus în limba română sună așa: „Egal – pariul se rambursează”, nu? Ei bine, dacă joci acest pariu în loc să alegi victoriile directe unor favoriți poți evita acele egaluri care ți-ar transforma biletul în maculatură.

simeon stalpnicul png

4. Pariază în sistem

Nu te lăcomi cu gândul că biletele cu sistem nu-ți vor aduce câștiguri la fel de mari precum cele obișinuite, pentru că nu faci altceva decât să te înșeli. Este mult mai bine să câștigi mai puțin și mai des decât să pierzi! Apropo, știai dacă joci pariuri în sistem, să zicem 3/4, având 4 selecții cu cote de 2.00, vei putea să-ți dublezi miza dacă ochești numai 3 pronosticuri corecte din cele 4 jucate?

5. Ești la ultimul meci de pe bilet? Folosește Cash-out!

Posibilitatea de a închide pariurile înainte de termen este fără îndoială unul dintre cele mai mari avantaje ale pariurilor online. Da, ai posibilitatea să spui stop joc și să încasezi un câștig înainte ca toate partidele tale să se fi jucat sau încheiat. Bineînțeles, dacă un anume câștig te mulțumește, iar ultimul meci reprezintă pentru tine un aproape veșnic ghinion, poți opta pentru închiderea pariurilor prin intermediul funcției Cash-out.

6. Nu neglija ofertele operatorilor de top

Dintre cei aproape 20 de operatori de pariuri online licențiați în România la ONJN, există câteva agenții de top care se bucură de o reputație excelentă la nivel mondial. Indica ar fi să te înregistrezi la toate casele de pariuri recomandate de specialiști, pentru a putea juca de fiecare dată cele mai bune cote din piață și pentru a putea profita de cele mai avantajoase oferte. Există chiar și câteva agenții care îți vor oferi miza înapoi dacă pierzi din cauza unui singur meci de pe bilet, însă ai grijă să citești termenii și condițiile ofertelor pentru a fi sigur că te încadrezi.

În încheiere, trebuie să precizăm un lucru foarte important, și anume: Nu paria niciodată sume de care nu te poți lipsi fără nici o problemă. Pariurile trebuie să reprezinte o distracție și nu o sursă sigură de câștig. Nu investi niciodată mai mult de 10% din veniturile tale lunare în jocuri de noroc, pentru a putea ține jocul sub control și a nu genera dependență!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net