Ultimatum pentru Moraru la Rapid: "Ori aduci jucători de valoare, ori plecăm toţi!"

Ultima actualizare:
florin marin
florin marin

N-au trecut nici cinci zile liniştite la Rapid, că atmosfera s-a stricat din nou. Clubul e pe un butoi cu pulbere după ce patronul Valerii Moraru nu şi-a ţinut promisiunile făcute faţă de antrenorul Florin Marin şi preşedintele Ovidiu Burcă.

Aceştia aşteaptă în cantonamentul de la Poiana Braşov întăririle care să le asigure promovarea în sezonul următor, dar cum totul părea să se transforme într-o nouă ţeapă, au măsuri dure. Burcă şi "Flocea" au părăsit echipa şi au venit direct la Bucureşti pentru o întâlnire decisivă cu patronatul. Deşi s-a spus că ambii vor pleca din club, Burcă a dezminţit deocamdată zvonurile, dar nu exclude această variantă pe viitor. "Am plecat, duminică, din cantonamentul de la Poiana Braşov împreună cu coordonatorul staff-ului tehnic, domnul Florin Marin, pentru a ne întâlni cu domnul Valerii Moraru şi soţia sa, în vederea luării celor mai bune decizii pentru club. Sunt decizii importante care trebuie luate. Trebuie să concretizăm discuţiile despre jucători, să definitivăm lotul şi să stabilim cel de-al doilea stagiu de pregătire. Azi, mâine, cel mai târziu poimâine este obligatoriu să luăm aceste decizii", a spus fostul jucător, pentru Mediafax.

"Trebuie aduşi jucători de valoare, nu fotbalişti la kilogram!"

Acesta a spus că nu s-a certat cu patronul Moraru, chiar dacă la club lucrurile merg din rău în ma rău. "Nu a fost niciun scurtcircuit între noi şi acţionariatul clubului. În momentul acesta, nu există riscul ca eu şi antrenorul Florin Marin să plecăm de la Rapid. Atâta timp cât dumnealor (n.r. - Valerii Moraru şi soţia sa, Violeta) ne-au asigurat tot sprijinul lor financiar, nu are cum să existe acest risc", a explicat Burcă. În concluzie, actualul preşedinte din Giuleşti spune că are nevoie de jucători de valoare, nu de fotbalişti la kilogram.


    Florin Marin a venit la Rapid să promoveze şi e speriat de faptul că nu va reuşi acest lucru cu lotul actualFoto Click!
Florin Marin a venit la Rapid să promoveze şi e speriat de faptul că nu va reuşi acest lucru cu lotul actualFoto Click!

"Din punctul de vedere al antrenorului şi al meu, mai este nevoie de jucători, dar de jucători de calitate. Numeric stăm destul de bine, dar e nevoie de calitate. Avem un buget, facem toate socotelile, dar trebuie să ne mişcăm repede pentru că există această presiune a timpului. Dacă Rapid nu va arăta bine în prima etapă, atunci vă asigur că este vina lui Ovidiu Burcă. Îmi asum această responsabilitate şi de aceea trebuie să luăm aceste decizii importante până la mijlocul acestei săptămâni", a adăugat oficialul. În aceste momente, de echipă se ocupă secundul Mihai Ianovschi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net