Ultima şansă la play-off pentru Astra

astra17-sport-foto-sportpictures-7.jpg

Meciurile dintre Astra şi Craiova au fost mereu încinse
Foto: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Astra Giurgiu n-a reuşit să repete sezonul precedent şi ceea ce a început şi a continuat prost riscă să se încheie catastrofal. Dacă de titlu greu se mai poate vorbi, Liga Europa a părut că rămâne un obiectiv egal cu salvarea. Şumudică şi ai lui s-au îndepărtat însă şi de acest deziderat, până au ajuns cu cuţitul la os.

Exceptând meciul de pe stadionul Extensiv, în 2016 se vor mai juca doar cinci meciuri de Liga 1, în acestea Astra trebuind să-şi apropie play off-ul. Dacă pierde la Craiova, prăpastia faţă de locul 6 se poate căsca la 9 puncte, care cu greu mai pot fi recuperate în ce a mai rămas de disputat. Timp ar fi teoretic, doar că nu se ştie ce va fi din iarnă, când campioana în exerciţiu se poate dezintegra la propriu.

Denis Alibec va pleca la Steaua, unde are mari şanse să ajungă şi Filipe Teixeira, lui Constantin Budescu îi expiră împrumutul la Giurgiu şi trebuie să se întoarcă în China, iar Silviu Lung junior e şi el ca şi plecat în străinătate. Mai mult decât atât, antrenorul Marius Şumudică e cu bagajele făcute de mult, iar pauza competiţională e momentul perfect să mute în sfârşit, mai ales că nu duce lipsă de oferte.

Astfel, în condiţiile în care nu se ştie cum va mai arăta Astra din 2 februarie, când Liga 1 se reia cu etapa cu numărul 21, totul se joacă în următoarele şase meciuri. Din acest motiv nu exagerăm deloc când spunem că partida cu oltenii, care se va juca de la 17.30, e crucială. Înfrântă în Bănie, în faţa unei echipe care speră la titlu, campioana îşi poate pierde şi ultima fărâmă de încredere pentru partidele cu Poli Timişoara, CFR Cluj, Voluntari, Steaua şi Gaz Metan. În consecinţă, duminică e ori la bal, ori la spital!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1