Uite Steaua, nu e Steaua!

Ultima actualizare:

    Gigi Becali a prezentat  acte prin care a vrut să  arate că el deţine  palmaresul echipei, nu  clubul sportiv al Armatei
Gigi Becali a prezentat acte prin care a vrut să arate că el deţine palmaresul echipei, nu clubul sportiv al Armatei

În conflictul cu trupa lui Gigi Becali, din Liga I, reprezentanţii MApN au decis să înfiinţeze o secţie de fotbal, care să-şi înceapă activitatea din eşaloanele inferioare. Dar, după ce au făcut formalităţiile şi-au dat seama că nu au jucători şi au renunţat la iniţiativă.

Mâine, de la ora 17.00, ar fi trebuit ca CS Steaua să debuteze în liga a V-a contra celor de la Progresul Spartac 1944, fanii aşteptând cu interes şi derby-ul cu CS Dinamo, meci ce ar fi urmat să aibă loc în runda a cincea. Însă, miercuri (2 septembrie), a apărut vestea că cei din Ghencea s-au deplasat la sediul Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti, organizatoarea campionatului, şi au retras echipa.

“S-a făcut o mică greşeală. Nu avem cum să ne înscriem în liga a cincea pentru că abia au început selecţiile la grupele de copii”, a anunţat Adrian Bumbescu, fostul mare jucător al “militarilor” fiind acum antrenor în cadrul CS Steaua. Iniţial s-a dorit folosirea tinerilor de la Şcoala de Fotbal Toni Doboş, însă timpul scurt nu a permis formarea unui lot competitiv. Cei de la Clubul Sportiv vor rămâne în acest sezon în afara competiţiilor, dar din ediţia următoare vor să participe direct în liga a IV-a.

La rivala Dinamo s-a putut

CS Dinamo, echipa Internelor, s-a înscris în campionatul Ligii a V-a pe ultima sută de metri şi se va baza pe serviciile a tinerilor între 15 şi 18 ani. Centrul de copii şi juniori al Clubului Sportiv va activa în “Ştefan cel Mare”. Directorul tehnic este fosta glorie dinamovistă Ionel Augustin (foto), iar obiectivul impus e de a nu folosi niciun senior în competiţia din al cincilea eşalon, ci de a forma un număr cât mai mare de puşti, care să facă apoi pasul spre marile echipe. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net