Uite Ianis la Rangers, nu e Ianis la Rangers!

hagi-ianis-epa-efe-h_55516319.jpg

Ianis Hagi a făcut meciuri bune pentru Glasgow Rangers mai ales în Liga Europa
Ianis Hagi a făcut meciuri bune pentru Glasgow Rangers mai ales în Liga Europa
Foto: EPA-EFE

Transferul definitiv al lui Ianis Hagi (21 de ani) la Glasgow Rangers tinde să capete forma, dar și durata unei telenovele. După ce a postat un mesaj în care anunța că s-a bătut palma cu scoțienii, site-ul lui Genk a șters informația!

Încă dinaintea întreruperii activității din fotbalul european, la mijlocul lunii martie, din cauza pandemiei de Covid-19, în cotidianele britanice, belgiene, dar și de prin alte țări apare, periodic, informația că Rangers l-a cumpărat definitiv pe tânărul internațional român. Marți seara, se părea că a apărut și un anunț oficial. "Ianis Hagi trece definitiv la Glasgow Rangers. Clubul scoţian a activat opţiunea de cumpărare pentru mijlocaşul ofensiv", se scria, negru pe alb, pe site-ul clubului belgian. Doar că după nici o jumătate de oră, 
Genk a şters anunţul... Și a făcut-o fiindcă, de fapt, negocierile pentru transferul definitiv al lui Hagi nu s-au finalizat.
Ianis a fost împrumutat în iarnă de Glasgow Rangers de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv la finalul ediției 2019/2020 a campionatului Scoției, pentru cinci milioane de euro. Românul a jucat douăsprezece meciuri pentru gruparea britanică în toate competiţiile, având evoluţii apreciate mai ales în Liga Europa.
Lansat la FC Viitorul, echipa tatălui său, Ianis a mai evoluat în cariera sa la Fiorentina Florența, ajungând la Genk în vara anului 2019.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1