Ucide Astra speranţa lui Dinamo? Trupa lui Mircea Rednic poate spera la play-off dacă învinge la Giurgiu

Ultima actualizare:
Albanezul Azdren Llullaku e unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1
Albanezul Azdren Llullaku e unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1

Dinamo a câştigat în Liga 1 după o lună şi jumătate de secetă şi speră din nou că poate prinde un loc în primele şase pentru o luptă la titlu şi cupe europene, nu pentru salvarea de la retrogadare. Are însă nevoie să lege victoriile, dar urmează un meci cu echipa care a aruncat-o în play-out stagiunea precedentă.

„Câinii” se întorc la Giurgiu tot pe zăpadă, adică în aceleaşi condiţii în care trupa lui Vasile Miriuţă era învinsă în februarie cu 2-0 şi rata play-off-ul în ultima etapă a sezonului regular. Acum partida nu e chiar atât de decisivă, dar Dinamo nu mai are voie la paşi greşiţi dacă vrea să spere ca în primele meciuri din 2019 să-şi asigure clasarea în top 6. Trei puncte la malul Dunării ar însemna o apropiere la doar trei lungimi de echipa lui Costel Enache, ocupanta ultimului loc de play-off în acest moment, dar şi de Gaz Metan Mediaş, în cazul probabil în care ardelenii nu s-ar întoarce cu puncte de la Craiova. Doar Iaşi şi Sepsi şi-ar putea păstra distanţa faţă de „câini”, dacă vor reuşi să le învingă pe Voluntari şi Chiajna, ultimele două clasate în Liga 1. Nu e însă necesar să le depăşească pe toate, iar timp ar fi şi Mircea Rednic e încrezător şi dispus să se bage la pariul cu Gigi Becali, cel care a spus că Dinamo nu are şanse la play-off.

Becali pariază un milion de Euro că Dinamo va juca în play-out

„Accept pariul, dar nu face el regulile. El să pună 100.000 de euro și eu 10.000, iar banii să ajungă la adăposturile pentru câini”, a declarat Mircea Rednic înaintea meciului de azi. Această reacţie a venit după ce patronul FCSB-ului a râs de trupa din Ştefan cel Mare. „N-are cum să se califice. Trebuie să scoată patru echipe. Aș paria cu oricine un milion de euro contra 100.000 de euro, pe o paritate 1 la 10. Îl aștept pe Rednic”, declarase Becali cu gândul mai mult la duşmanii din „Groapă” decât la derby-ul lui cu campioana CFR, de sâmbătă.

Denis Alibec a dat vina pe foștii săi colegi de la FCSB
Denis Alibec a dat vina pe foștii săi colegi de la FCSB

Dinamo aşteaptă alături de ea şi mulţi suporteri, dar preţul de 50 de lei al biletului i-a dat pe mulţi înapoi. O rezolvare a problemei a venit de la căpitanul accidentat, Dan Nistor, care e dispus să facă pe filantropul doar pentru a avea un aliat în plus la Giurgiu. „Am văzut că cei de la Astra au pus biletele foarte scumpe şi nu înțeleg de ce. Stadioanele sunt goale și aşa, iar noi îi facem să stea acasă. Dacă ei vor să vină în număr cât mai mare, cu siguranță vom face chetă și le vom plăti biletele”, a spus mijlocaşul.

Intertitlu: Biletele pentru „câini” costă 50 de lei bucata

Denis Alibec ratează şi acest derby

Prostiile pe care le face Denis Alibec nu se mai opresc la antrenamente sau la ratările din meciuri, ci au ajuns să fie o problemă şi pentru arbitri. Astfel, după ce a ratat partida cu FCSB din cauza cumului de cartonaşe galbene, acum ratează tot suspendat şi meciul cu Dinamo. Atacantul va sta în tribună două etape după eliminarea din jocul cu Voluntari şi a primit şi o amendă de 3.000 de lei. Din păcate, nicio pedeapsă nu pare să mai aibă efect asupra lui Alibec, care pare decis să se irosească fotbalistic.


    Denis Alibec demonstrează că ce a păţit la FCSB nu a fost un accident, ci pur şi simlpu e un jucător problemăFoto: Sport Pictures
Denis Alibec demonstrează că ce a păţit la FCSB nu a fost un accident, ci pur şi simlpu e un jucător problemăFoto: Sport Pictures
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net