U Cluj a învins Rapid cu scorul de 1-0

Ultima actualizare:
Cristi Pustai revine la Mediaș din postura  de advsersar al  echipei care l-a consacrat
Cristi Pustai revine la Mediaș din postura de advsersar al echipei care l-a consacrat

Formaţia Universitatea Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rapid, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului arbitru Nicolae Rainea, care a încetat din viaţă miercuri. Golul victoriei a fost marcat de Castillion, în minutul 56, cu un şut din trei metri, după o centrare a lui Viveiros.

Tehnicianul echipei Rapid, Cristian Pustai, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Cluj, pierdut cu scorul de 0-1, că îl dezamăgeşte faptul că elevii săi au ratat mai multe ocazii şi a precizat că jucătorii ar fi trebuit să fie mai lucizi după primirea golului.


    Cristi Pustai
Cristi Pustai

"M-a dezamăgit în primul rând rezultatul, dar şi faptul că am luat gol, faptul că am ratat atât de mult... Golul a venit după o greşeală. Am avut posesie, cred că 5-6 situaţii de gol, dar dacă nu dai gol nu poţi să câştigi. A greşit Buchta, se mai întâmplă. Trebuia să fim mai lucizi, să încercăm să revenim în joc. Va trebui să fim foarte atenţi, când se primeşte gol la retorgradare se dezechilibrează jocul. Trebuie să fim puternici, să ne gândim că mai sunt zece jocuri... Era un meci important, l-am pierdut, poate o să câştigăm alte jocuri. În toate condiţiile erau importante cele trei puncte, până la urmă e vorba de această luptă de evitare a retrogradării, dar trebuie să mergem mai departe. Văd că am început să pierdem în deplasare. Când primim aceste goluri copilăreşti, şi la Astra s-a întâmplat, în momentul în care iei gol te dezechilibrezi psihic", a spus Pustai la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net