"U" Cluj îi goleşte buzunarele lui Ganea! E obligat să dea înapoi 60.000 de euro

Ultima actualizare:

    Ionel GaneaFoto: Mediafax
Ionel GaneaFoto: Mediafax

Universitatea Cluj a câştigat procesul cu fostul antrenor Ionel Ganea, judecătorii anunţând că "Ganezul" trebuie să returneze 60.000 de euro.

"Curtea de Apel Suceava a dat dreptate clubului Universitatea Cluj într-un litigiu comercial cu fostul antrenor, Ionel Ganea. Instanţa a decis azi, printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă, faptul că Ionel Ganea, fost antrenor al clubului nostru în perioada februarie 2013 – octombrie 2013, trebuie să returneze suma de 60.000 de euro către FC Universitatea. Conform deciziei Curţii de Apel Suceava, fostul antrenor nu era îndreptăţit să primească respectiva sumă, în condiţiile în care aceasta nu a fost trecută în tabelul definitiv de creanţe", se arată pe site-ul clubului.

De asemenea, Curtea de Apel Galaţi a anulat hotărârea Curţii de Apel Cluj care, în primăvara acestuia an, a admis în totalitate o constestaţie a fostului antrenor, repunându-l pe acesta în drepturi.

"Instanţa din sudul Moldoveni a decis, astfel, că desfacerea contractului de muncă a lui Ionel Ganea a fost în corcondanţă cu prevederile legale, obligându-l, totodată, pe fostul antrenor să restituie salariile primite în perioada septembrie - decembrie 2013", se mai arată în comunicatul respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net