„U” Cluj acuză arbitrajul din partida cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu

mare-u-cluj-tg-jiu-_dsc9581.jpg

O eroare de arbitraj a încins spiritele pe finalul meciului de la Cluj
O eroare de arbitraj a încins spiritele pe finalul meciului de la Cluj
Foto: sportpictures.eu

Eliminați din Cupa României, ardelenii au răbufnit (1-3) după meciul cu formația gorjeană

Clujenii au condus cu 1-0 din minutul 1, însă au fost depășiți după pauză. Ei se vor concentra acum pe pătrunderea în Play-Off-ul Ligii 2, implicit pe promovare.
Antrenor al lui „U”, Costel Enache a răbufnit după meci. Acesta a recunoscut că formația sa n-a avut o evoluție prea bună, precum și faptul că putea să fie eliminat din cauza reacțiilor sale de pe margine terenului. Tehnicianul a acuzat și statutul de care se bucură cavalerii fluierului din țara noastră comparativ cu acela al altor oameni din fotbal: „Dacă tot e transparent fotbalul ăsta, hai să fie pentru toți! Nu știu dacă au greșit arbitrii de azi, dar, la modul general, sunt frustrat. Că din fenomen facem parte cu toții.  Vrem cu toții să fim egali, dar de plătit plătim numai noi”. 
Mai apoi, clubul „U” Cluj a avut o reacție și mai dură, care a precizat într-un comunicat: “Fără să căutăm vreo scuză pentru rezultatul negativ, remarcăm că arbitrajul din această seară a reprezentat o jignire la adresa competiţiei, a fotbaliştilor din cele două echipe, dar şi a arbitrilor care îşi fac meseria cu onestitate şi împart dreptatea cu ochii doar pe teren. E ca şi cum arbitrul ar fi avut o cu totul altă Sarcină în această seară. Într-un astfel de climat viciat, unui club precum FC Universitatea Cluj îi este imposibil să <<respire>>. Cealaltă varianta, <<să te faci frate cu dracu' până treci puntea>>, am refuzat-o mereu de-a lungul istoriei. Şi, cum o imagine face cât 1.000 de cuvinte, la fel cum un fluier aiurea face cât 100.000 de vise spulberate, lăsăm aici, pentru <<istorie>>, câteva imagini din partida de astăzi”.
Au fost vizate două momente ale  jocului, care au rămas nesancționate de arbitrul Andrei Antonie. „În minutul 42, Ilieş a fost lovit cu cotul în figură la mijlocul terenului. În minutul 73, Acka a fost lovit cu cotul în faţă, în careul de pedeapsă”, s-a precizat în mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului. Iar supărarea clujenilor este justificată. Arbitrul n-a dictat penalty la cotul lui Alin Buleică, ci lovitură liberă pentru gorjeni... Din acest motiv s-a iscat o încăierare generală, în urma căreia Srdjan Luchin („U”) a văzut direct cartonașul roșu, după ce l-a lovit cu capul în figură pe Alex Băican. Iar Viitorul Pandurii a marcat mai apoi golurile calificării prin Paraschiv (min. 77, 86). 

”U” Cluj - Viitorul Pandurii 1-3
Au marcat: Golan (min. 1), respectiv Tegle (min. 69 - penalty), Paraschiv (min. 77, 86).
Universitatea Cluj: Muţiu – Dican, Luchin, Răuţă – Ilieş, I. Filip (Ogbu, 81), Negrean (Acka, 55), Taub (Pop, 81) – Gavra (Chacana,  64), Golan (Pîrvulescu,  55), Ribeiro. 
Antrenor: Costel Enache
Viitorul Pandurii Târgu Jiu: Rob. Bodea – Buleică, Lixandru, Oros, Al. Băican (Prejmerean, 78) – Şerbănescu, Copaci, Ţegle, Buia (Paraschiv, 64), Chiorean (Cioiu, 46), Dragu (Mitrică, 65). 
Antrenor: Flavius Stoican
Arbitri: Andrei Antonie - Ciprian Danşa, Romică Bîrdeş. Rezervă: Bogdan Dumitrache

Cupa României - sferturi de finală
MARȚI

Chindia - Univ. Craiova 0-1
MIERCURI
”U” Cluj - Viitorul Pandurii Tg. Jiu 1-3
Petrolul - Astra Giurgiu 0-3
AZI
Dunărea Călăraşi - FC Dinamo se dispută diseară (ora 20.00)

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1