Turcii lui Lucescu au învins Croația și au reintrat în cărțile Mondialului

646x404.jpg

Românul a început cu stângul ca selecționer al semilunei, dar la a doua partidă a obținut o victorie imensă și turcii au din nou șanse de calificare la turneul final din Rusia
Click!

"Ienicerii" se îndepărtaseră de turneul final de anul viitor după înfrângerea cu 2-0 suferită în Ucraina cu largul concurs al unor arbitri spanioli în zi proastă.

Marți seara, în iadul de la Eskișehir, Arda Turan și compania și-au jucat însă cu stil ultima carte și le-a ieșit. După un meci pregătit excelent tactic de Mircea Lucescu, turcii au învins Croația lui Modric și Mandzukic cu 1-0 datorită golului lui Tosun din minutul 75 și orice e acum posibil în grupa I. Croația și Islanda au câte 16 puncte, iar Turcia și Ucraina câte 14, cu două jocuri rămase de disputat pentru fiecare. Asta după ce tot aseară, în Islanda, ucrainenii au irosit punctele luate cu japca Turciei lui Lucescu, pierzând cu 2-0 în fața nordicilor.

Urmează însă un nou meci decisiv pentru trupa lui Lucescu, în octombrie, cu Islanda, pe teren propriu, care îi poate asigura măcar barajul, în cazul unei victorii. Dacă Perisic și compania mai gafează însă o dată, e posibil ca naționala semilunei să meargă chiar direct în Rusia, din postura de câștigătoare a grupei.

untitled.jpg

Meciurile rămase de disputat și clasamentul grupei I după etapa cu numărul 8
Click!
Loading...

Citește și