Turcii, la primul meci fără vedetă

Ultima actualizare:

    Arda Turan a jucat  96 de meciuri pentru  naţionala Turciei
Arda Turan a jucat 96 de meciuri pentru naţionala Turciei

Fostul star şi căpitan al Turciei a avut o ieşire necontrolată în avionul care transporta delegaţia spre ţară după amicalul din Macedonia. A fost ultima deplasare pentru Arda Turan, 30 de ani, care acum are şi viitorul incert la FC Barcelona.

„Ienicerii” se luptă pentru un loc la Mondialul din Rusia, iar azi vor evolua contra celor din Kosovo. Acum sunt pe locul trei în grupă şi, spre norocul lor, vor întâlni selecţionata codaşă, mai ales că nu-l vor mai avea pe starul Turan.

Omul ce a purtat şi banderola de căpitan al Turciei a produs un incident şocant zilele trecute. Arda Turan l-a acuzat pe un ziarist că a scris minciuni despre el, sugerând că s-a certat cu şefii fiindcă a vrut mai mulţi bani din primele de la Euro 2016. După ce l-a înjurat, l-a lovit cu pumnii fiind oprit cu greu de către cei prezenţi. A avut câteva cuvinte grele şi la adresa selecţionerului Fatih Terim, dar şi a preşedintelui federaţiei, Yildirim Demiroren. Imediat, într-o şedinţă fulger, conducătorii au decis să-l excludă din lot pentru jocul cu Kosovo, iar jucătorul şi-a anunţat retragerea, având şi o conferinţă de presă în care şi-a explicat gestul.

“Am făcut o greşeală în timp ce purtam echipamentul naţionalei, nu trebuia să fac asta în avionul nostru. Dacă regret? Nu, mă simt liber ca o pasăre şi nu o să uit minciunile scrise de el despre mine”, a spus Turan referindu-se la victima sa, Bilal Mese, cel care vrea să-l dea în judecată pe fotbalist.

Arda a continuat. “Am jucat pentru Turcia la toate grupele de vârstă, îmi iubesc ţara, drapelul, naţionala şi am făcut multe sacrificii, dar am ajuns la sfârşit. Gata, plec de la naţională”, a explicat cel mai selecţionat jucător, având 96 de meciuri şi 17 goluri. În plus, şi aventura sa la Barcelona s-ar putea încheia, deşi mai are conract trei sezoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net