Tupeu de fotbalist, jucător de Naţională: «Vă dezbrac, jegoşilor. Vă arăt eu cine sunt!»

Ultima actualizare:

Cu toate că primul termen al procesului în care este implicat Gabi Tamaş este programat abia în septembrie, episodul considerat neonorant pentru internaţionalul român revine în atenţia publicului prin apariţia a noi detalii. Astfel, potrivit Prosport, pe lângă comportamentul nepotrivit şi starea de ebrietate înfăţişată în ziua incidentului, Tamaş şi-ar fi dat în petec şi la nivel verbal. Administratorul blocului a cărui uşă a fost demolată, Gabriela Benga, a mărturisit ce atitudine a avut fotbalistul lui West Bromwich Albion: „Menajera a cerut ajutor de la un vecin, crezând că e vorba despre un om al străzii. Inculpatul a înjurat tot timpul. La adresa mea a folosit expresiile «Cine eşti tu, fă, în faţa mea eşti un căcat», «Du-te în p…a mea», «Îmi bag p…a în tot neamul tău şi în tine»“.

Comportamentul lui Tamaş este confirmat şi de un agent al Secţiei 1 de Poliţie, Marian Valentin Ciobănică, acesta notând: „Inculpatul a denigrat permanent imaginea noastră şi a instituţiei pe care o reprezentăm. Între altele ne-a spus «Vă arăt eu cine sunt. Am bani suficienţi cât să vă dau afară din Poliţie», «Mă cac pe tine, eşti poliţist mă? Băga-mi-aş p...a în morţii mă-tii de împuţit. Vă dezbrac, jegoşilor, mă piş pe salariul vostru, ne vedem în civil, vă arăt eu cine sunt». Prin ameninţări mi-a creat o stare de teamă şi discomfort psihic, deoarece mă aştept ca persoane dubioase să mă atace pe stradă. În timpul deplasării cu maşina, Tamaş a continuat să ne ameninţe, că ne va da afară din serviciu, că are relaţii, că are bani, că ne cumpără pe toţi. La un moment dat mă împingea spre portiera dreapta spate a maşinii, ameninţător, deşi avea cătuşe… În timp ce eram la secţie, în sala de instructaj, Tamaş a început să ne ameninţe direct, că ne va căuta, că o să trimită alte persoane să ne bată, că «nu o să staţi tot timpul în uniformă», că i-ar fi plăcut să nu fim în uniformă, ca să ne batem «parte în parte». La un moment dat a lovit cu piciorul un birou, fără un motiv aparent, noi procedând la încătuşarea din nou a acestuia“.

Un alt poliţist al aceleiaşi secţii, Ionuţ Gruia Laurenţiu susţine aceeaşi teorie: „În scara blocului am procedat la imobilizarea individului folosind procedee specifice de autoapărare. Pe tot parcursul operaţiunii, Tamaş a proferat injurii «Staţi băga-mi-aş p...a în gura voastră că nu am făcut nimic, doar am spart o uşă. Daţi-mi amendă în p...a mea». Pe drumul spre secţie, învinuitul a repetat că «părinţii mei sunt poliţişti» şi că o să ne arate el cine este. La secţie, ne-a spus că «nu o să staţi 24 de ore la muncă», că o să ne aştepte, că nu o să se atingă el de noi, ci va pune pe cineva să ne bată“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net