Tudore, tu ce-ai fi făcut?

Ultima actualizare:

    Fanii gazdelor au fost  scoşi cu câinii de pe teren de forţele de ordine
Fanii gazdelor au fost scoşi cu câinii de pe teren de forţele de ordine

În timp ce Alexandru Tudor a oprit derby-ul Clujului dintre "U" şi CFR pentru o simplă încăierare, partida Düsseldorf - Hertha a fost dusă la bun sfârşit deşi sute de fani au invadat terenul în timpul jocului, iar arbitrul a fost lovit.

Centralul german Wolfgang Stark, cel care a condus şi finala Europa League desfăşurată la Bucureşti săptămâna trecută, a trecut marţi seară prin cele mai dificile momente ale carierei.

Atmosfera la  Düsseldorf  a fost una  incendiară  de-a dreptul

simeon stalpnicul png

Ce s-a întâmplat? Cu un minut înainte de terminarea partidei Düsseldorf - Hertha (baraj de promovare în prima ligă), crezând că meciul luase sfârşit, sute de fani ai gazdelor au pătruns pe teren cu scopul de a da drumul la sărbătoare.

În ultimul minut al meciului, scutierii au stat la un metru de liniile de tuşă ale terenului

simeon stalpnicul png

Şocaţi, arbitrii şi jucătorii oaspeţi s-au retras la vestiare, în timp ce forţele de ordine au avut nevoie de 20 de minute pentru a elibera spaţiul de joc. Între timp, cei de la Hertha au pus presiune pe centralul Stark, inclusiv cu atingeri fizice, pentru ca meciul să nu mai continue şi să se decidă la "masa verde".

Fanii au luat ca amintire bucăţi din gazonul pe care s-a reuşit promovarea

simeon stalpnicul png

N-a fost aşa, pentru că Stark a dat dovadă de tărie de caracter şi a revenit pe teren după 20 de minute de haos, reuşind să ducă la bun sfârşit ultimele 60 de secunde regulamentare (scor final 2-2). Profitând de victoria cu 2-1 din tur, Düsseldorf a revenit în 1. Bundesliga după o pauză de 15 ani.

Fricosul Tudor a oprit derby-ul Clujului

Oare ce-ar fi făcut Alexandru Tudor în locul lui Wolfgang Stark? Probabil că "Brad Pitt" ar fi oprit imediat meciul, aşa cum a făcut-o la meciul cu cântec Universitatea - CFR Cluj. Atunci, Tudor a pus capăt derby-ului Ardealului după numai 27 de minute, speriat de câteva îmbrânceli survenite între jucătorii şi oficialii ambelor echipe.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net