Ţucudean, dat afară de la Viitorul! A vrut să se bată cu antrenorul!

George Tucudean

George Tucudean
George Ţucudean
Citeste tot despre: 

Atacantul George Ţucudean a fost exclus din lotul Viitorului. El a avut un conflict cu antrenorul secund, Cătălin Anghel.

Gică Hagi l-a dat afară pe Ţucudean, jucătorul susţinând că are mai multe oferte şi că vrea să plece de la echipă. El nu s-a prezentat azi la antrenament şi ieri a avut un schimb de replici cu secundul, Anghel, cei doi fiind la un pas să se bată.

Conform gsp. ro, jucătorii sunt împărţiţi în două tabere. Unii îl susţin pe Ţucudean fiindcă antrenorul secund ar fi cel care-i înjură şi se poartă urât cu ei atunci când Hagi nu e prezent, iar cealaltă tabără sunt alături de conducere.

Situaţia e tensionată în lot şi pentru că nici până acum nu s-au plătit primele pentru câştigarea campionatului.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • hagi, viitorul, esec, liga europa

    Viitorul a fost zdrobită de Apoel Nicosia, 4-0, şi eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, după ce în tur românii câştigaseră cu 1-0.

  • hagi

    Gică Hagi a răbufnit după meciul cu Dinamo. Întrebat fiind cât de importantă e suma oferită de UEFA pentru clubul Viitorul, aflat la un pas de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, "Regele" a replicat făcând aluzie la Gigi Becali, cel care vorbeşte doar despre milioanele de euro pe care le-ar putea încasa de la forul internaţional.