„Țucu-gol” apropie titlul de CFR Cluj

tucudean.jpg

George Țucudean
Citeste tot despre: 

La primul meci după o lună și jumătate de pauză, Țucudean a marcat un gol de trei puncte pentru liderul campionatului, 1-0 cu Sepsi.

Deplasarea de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi era primul din seria de patru meciuri pe care CFR-ul trebuia să le câștige pentru a lua titlul indiferent de rezultatele FCSB-ului. „A fost presiune mare pe noi, veneam după două egaluri în campionat și o înfrângere în Cupă. Dacă nu băteam, nu era problema jucătorilor, era problema mea”, a declarat antrenorul Dan Petrescu după ce ardelenii s-au impus la limită, cu 1-0, menținându-și avansul în fruntea ierarhiei din play-off.

Marele pariu al lui „Super-Dan” pentru acest meci a fost golgheterul Ligii I, George Țucudean, care a fost introdus titular în ciuda faptului că nu mai jucase de aproape două luni și trecuse printr-o intervenție chirurgicală la inimă. „Țucu-gol” și-a demonstrat încă o dată calitățile de marcator, înscriind cu sânge rece la prima mare ocazie de care a beneficiat, golul dovedindu-se în cele din urmă decisiv pentru obținerea celor trei puncte. „Revenirea lui ne-a adus victoria. Dimineață m-am hotărât să-l bag titular. L-am văzut la antrenamente, știam că nu poate duce 90 de minute, dar m-a susrprins că a jucat 70 de minute”, a declarat Dan Petrescu despre atacantul cu care speră să mențină în Gruia titlul de campioană. „M-am simțit bine, mă bucur că am rezistat 70 de minute pe teren, data viitoare sper să rezist mai mult. Nu se întâmpla nimic dacă nu mă operam, trrebuia să suport doar acele bătăi în plus ale inimii și să joc cu ele”, a completat George Țucudean, ajuns la 18 goluri în această ediție de campionat.

Loading...