Trupa de commando a lui Şumudică, ciuruită de Galata

Ultima actualizare:

    Debutul oficial  al tehnicianului  român la  Kayserispor a fost  un fiasco, 1-4 cu  Galatasaray
Debutul oficial al tehnicianului român la Kayserispor a fost un fiasco, 1-4 cu Galatasaray

Marius Şumudică şi-a început cu stângul mandatul pe banca tehnică a turcilor de la Kayserispor. În prima etapă a campionatului, gruparea din Anatolia a avut ghinionul de a se deplasa la Istanbul, pe terenul „leilor” de la Galatasaray.

„Vom merge acolo la victorie, ca un commando”, spunea Şumudică înainte de meci, încercând să le insufle jucătorilor săi o atitudine războinică. Rezultatul? Un 1-4 umilitor, cu trei goluri încasate de Silviu Lung în prima repriză şi cu Cristi Săpunaru depăşit cu regularitate de atacanţii Galatei. „Nu vreau să dau vina pe nimeni, am jucat cu o echipă mai puternică. Vreau să cred că a fost doar un accident minor”, a comentat la final Marius Şumudică.

De asemenea, referindu-se la „commando-ul” pe care l-a promis, fostul antrenor al Astrei a găsit o glumă potrivită cu care a ieşit din încurcătură. „Noi am venit cu săgeţi, dar ei au avut puşti. Asta e, uneori câştigi, alteori pierzi”, a spus Şumi. Kayserispor are ocazia să spele imaginea ruşinoasă de la Istanbul, echipa lui Şumudică urmând să joace două etape consecutive pe teren propriu, cu nou-promovata Goztepe Izmir şi apoi cu Osmanlispor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net