Trio amoros în Emirate! Vezi cu cine vor petrece Revelionul Mutu și Sandra!

adrian-mutu-sandra-bachici3.jpg

Sandra și Adi Mutu s-au logodit în Cuba, la 1 ianuarie
Citeste tot despre: 

Fotbaliștii sunt cunoscuți pentru gusturile lor excentrice în materie de vacanțe. După un an plin, cei mai mulți dntre ei aleg destinații care de care mai luxoase pentru noaptea de Revelion.

Adrian Mutu, fostul decar al echipei naționale, nu face notă discordantă. ”Briliantul” a dus-o anul trecut în Cuba pe Sandra, care i-a devenit logodnică fix pe plajă, de 1 ianuarie, atunci când fata și-a serbat și ziua de naștere.

Lucrurile au evoluat, la fel ca și relația lor, cei doi având planuri mari pentru 2017: vor face nuntă la 14 februarie și vor deveni părinții unui băiețel peste patru luni. Până atunci, ei se vor relaxa în acest sfârșit de an în Emiratele Arabe Unite. Culmea, au ales ca destinație locul pe care l-a preferat și fostul iubit al Sandrei, bărbatul pe care bruneta l-a părăsit cu câteva luni înainte de nuntă, tocmai pentru a se cupla cu actualul director general de la Dinamo.

Sepsi a ajuns de două zile în Abu Dhabi.jpg

Sepsi a ajuns de două zile în Abu Dhabi
Sepsi a ajuns de două zile în Abu Dhabi

Laszlo Sepsi își petrece sărbătorile la căldură, în Abu Dhabi, loc în care a ajuns deja de două zile. Cuplul Adi Mutu și Sandra va ajunge în zonă abia mâine.

Laszlo și Sandra, pe vremea când formau un cuplu.jpg

Laszlo și Sandra, pe vremea când formau un cuplu
Laszlo și Sandra, pe vremea când formau un cuplu

Sepsi și Sandra s-au iubit aprope cinci ani, până când timișoreanca l-a cunoscut pe Adi și a decis să pună capăt relației cu fotbalistul de la Nurnberg. Culmea, tot de 1 ianuarie, acesta o ceruse de nevastă în vacanță în Dubai.

Loading...

Citește și

  • Cifra 10 i-a purtat noroc în carieră lui Adrian Mutu, aşa că vrea să şi-l încerce şi în viaţa personală. Fostul jucător vrea să se căsătorească cu aleasa inimii sale pe data de 10, cifra pe care a purtat-o şi pe tricou.

  • 2017 va fi un an plin pentru Adi Mutu. Nu neapărat din punct de vedere profesional, acolo unde-l aşteaptă o mulţime de încercări din noua sa postură, cea de manager al lui Dinamo, ci pe plan personal. ”Briliantul” se va însura religios cu Sandra, femeia care-i va dărui un băiat în primăvară. Naşul copilului va fi nimeni altul decât fostul selecţioner al Italiei, Cesare Prandelli.