Tricolorii, şocaţi de atentatele de la Paris: "Murim la Disneyland!"

Ultima actualizare:

    Săpunaru ar putea juca din nou pentru naţională după patru ani de absenţă din primul 11, dar gândul nu-i stă la fotbalFoto Click!
Săpunaru ar putea juca din nou pentru naţională după patru ani de absenţă din primul 11, dar gândul nu-i stă la fotbalFoto Click!

Societatea noastră a fost lovită în ultima perioadă de o serie de tragedii care au început cu incendiul din Colectiv şi s-au încheiat cu atentatele teroriste de la Paris.

Fotbalul nu poate rămâne insensibil la acest carnagiu, mai ales că anul viitor urmează un Campionat European în Franţa, care ar putea fi ţinta fanaticilor religioşi. Tricolorii, care îşi stabiliseră deja baza în Hexagon şi care iau acum în calcul s-o schimbe, s-au declarat înfioraţi de evenimente şi n-au nicio soluţie pentru a se pune 100% la adăpost. "Cei care conduc fotbalul vor lua o decizie dacă se va ţine Campionatul European acolo sau nu. Este totuşi înfiorător... Într-o zi te duci cu familia la Disneyland şi seara ajungi pe la un restaurant şi eşti măcelărit. Să sperăm că aceste probleme se vor rezolva cât de repede posibil. Nu este normal, suntem în anul 2015 şi s-a ajuns prea departe", a spus Săpunaru la Bologna, înaintea amicalului Italia - România, de mâine seară.

"Este o tristeţe mare în toată lumea, primii am fost noi cei care am suferit, acum sunt şi cei din Franţa şi suntem alături de ei. Dar nu trebuie să uităm atât de repede ce s-a întâmplat în România şi să trecem cu vederea. Au fost foarte multe victime acolo, sunt încă foarte mulţi oameni în spital, victime ale incendiului şi suntem alături de ei. Le transmitem condoleanţe familiilor pentru că nu am apucat să le spunem. Cred că acum nimic nu-i mai ajută, nici cuvintele, este o pierdere imensă pentru toate familiile şi ne rugăm pentru cei care sunt încă în viaţă şi se luptă între viaţă şi moarte", a afirmat şi mijlocaşul Gabi Torje, care evoluează în Turcia, ţară lovită şi mai des de atentatele teroriste ale rebelilor kurzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net