Tricolorii mici s-au făcut iar de ruşine! Kazahstan U21 - România U21 1:1

Ultima actualizare:

    Emil Săndoi
Emil Săndoi

Puştii lui Emil Săndoi s-au chinuit din nou cu Kazahstan, cea mai slab cotată naţională din grupa de calificare la Campionatul European din 2013 După un 0-0 obţinut la Târgu-Mureş, tricolorii mici n-au reuşit aseară decât un 1-1 la Alma-Ata, iar turneul final pare un vis imposibil de atins.

„Avem neapărat nevoie de cele trei puncte. Nu mai putem face paşi greşiţi în această campanie", spunea Emil Săndoi înaintea meciului de ieri, de la Alma-Ata.

Selecţionerul tricolorilor mici are deja trei calificări ratate în palmares, iar bătălia pentru Euro 2013 din Israel a început şi ea dezamăgitor. În iunie, la primul meci, elevii lui Săndoi n-au reuşit decât un 0-0 amărât pe teren propriu împotriva aceleiaşi reprezentative a Kazahstanului. Faţă de partida de la Târgu-Mureş, când România a jucat cu patru stranieri în echipa de start, Săndoi l-a mai păstrat aseară în echipa de start doar pe goalkeeperul Dinu Moldovan de la Espanyol Barcelona, utilizând în rest doar jucători din campionatul intern. România a deschis scorul după o jumătate de oră de joc, la prima ocazie adevărată pe care a avut-o pe Stadionul „Municipal" din Alma-Ata. Gicu Grozav a încheiat printr-un şut la colţul scurt o frumoasă acţiune personală, fără nicio şansă pentru portarul Otarbaiev. Rada a trimis balonul în bară, în ultimul minut al primei reprize, iar Ţucudean a reluat într-un adversar, din poziţie ideală.

Cu un sfert de oră înainte de final, când tricolorii se şi vedeau probabil cu sacii în căruţă, Beisebekov a egalat cu un şut formidabil de la aproape 40 de metri, având, ce-i drept, şi largul concurs al portarului Moldovan. În prelungiri, Buş a ratat cu seninătate din şapte metri, iar elevii lui Săndoi au plecat cu coada între picioare din Kazahstan.

Dai un leu şi vezi România la Mediaş!

Următorul joc al României va avea loc la 6 septembrie, de la ora 19.00, la Mediaş, împotriva echipei Letoniei. Preţul unui bilet pentru acest meci este de un leu în toate sectoarele stadionului. Abonaţii clubului Gaz Metan beneficiază de gratuitate la această partidă.

Kazahstan U2 - România U21 1:1

D. Moldovan - Râpă, Muth, Rada II, Beţa - Enache, Anton, Selagea (S. Buş 79), C. Matei (Brata 67, N. Stanciu 85) - Grozav, Ţucudean. Antrenor: Emil Săndoi

Goluri: Beisebekov 75 / Grozav 30

Arbitru: Serghei Dankovski (Ucraina)

Stadion "Municipal" (Alma-Ata): 5.000

Clasament, grupa a 9-a

1. Slovacia 3p 1j2. Kazhstan 2p 2j3. România 2p 2j4. Franţa 0p 0j5. Letonia 0p 0j

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net