Tricolorii mici au război cu “oierii”. Nu vom mai juca până în septembrie 2018

Ultima actualizare:

    George Puşcaş a deschis scorul cu Lituania şi vrea să devină un jucător de bază şi la naţionala mare, nu doar la tineretFoto Click!
George Puşcaş a deschis scorul cu Lituania şi vrea să devină un jucător de bază şi la naţionala mare, nu doar la tineretFoto Click!

România lui Daniel Isăilă a surprins plăcut în prima jumătate a preliminariilor pentru turneul final din Italia, dar acum trebuie să demonstreze că apropierea obiectivului nu o sperie. Primul din ultimele cinci jocuri e cel de diseară, de la Bangor, de la ora 22:00, iar o victorie ne-ar păstra favoriţi la calificare.

Naţionala de tineret s-a descurcat bine cât timp n-au fost reflectoarele pe ea, dar rămâne de văzut dacă Puşcaş şi ai lui ştiu să se descurce şi cu ceva presiune pe umeri. Asta pentru că greul abia acum începe şi, în ciuda clasamentului actual, orice se mai poate întâmpla în grup 8. Egalul cu Portugalia i-a lăsat pe lusitani la 7 puncte în spate, dar ibericii nu trebuie scoşi din ecuaţie! Au două meciuri mai puţin disputate, în urma cărora pot veni la o singură lungime distanţă. Ţara Galilor, adversara de diseară, era una dintre principalele pericole, dar britanicii au încasat vineri, pe teren propriu, un incredibil 4-0 de la bosniaci, care sunt acum cel mai aproape de noi.

Meciul se joacă la Bangor, de la ora 20:00

Nu trupa din fosta Iugoslavie ne sperie însă cel mai tare, mai ales că am învins-o cu 3-1 la Zenica, ci Elveţia şi aceşti galezi, care nu au voie să ne bată azi! Brigada “engleză”, din care fac parte Paşcanu, Dulca şi Dobre, cunoaşte bine stilul “fraţilor” lui Bale şi reprezintă asul din mâneca lui Isăilă. Selecţionerul tricolorilor mici spune însă că liderul care va purta echipa spre un rezultat mare e altul. “Răzvan Marin e un exemplu pentru toți cei care vor să joace sub tricolor. Sperăm să fie o seară fericită pentru noi şi să profităm de greșelile galezilor. Vom mai juca apoi în septembrie 2018 şi asta ne va ajuta”, a spus Daniel Isăilă.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net