"Tricolorii" au împărţit flori la antrenament!

Alexandru Chipciu

Alexandru Chipciu
Alexandru Chipciu a oferit şi el flori
foto: Mediafax

Jucătorii echipei naţionale s-au reunit la baza de la Mogoşoaia şi au efectuat primul antrenament în formulă completă, mai puţin Bogdan Stancu, incert pentru jocul cu Danemarca. Înaintea şedinţei de pregătire ei au oferit trandafiri celor prezente în tribune.

Fotbaliştii au împărţit flori pentru doamnele şi domnişoarele din tribune înaintea antrenamentului, iar selecţionerul Daum a oferit autografe şi a făcut fotografii cu mai mulţi copii ce asistau la pregătirea "tricolorilor". Totuşi, selecţionerul a primit şi o veste care-l îngrijorează. "Rămâne de văzut dacă stafful medical va putea să îl refacă pe Bogdan Stancu", a declarat secundul Ionuţ Badea despre jucătorul lui Bursaspor, care are o coastă fisurată.

Meciul de la Cluj va fi arbitrat de o brigadă engleză cu Martin Atkinson la centru. În vârstă de 42 de ani, arbitrul din Bradford este pe lista FIFA din 2003 şi are în palmares prezenţa la Campionatul European din 2016 şi a condus totdată finala Europa League din 2015.

Meciul dintre România şi Danemarca se dispută duminică, de la ora 21.45, şi va fi transmis în direct de TVR 1.
Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Selecţionerul Christoph Daum a prefaţat meciul România - Danemarca din preliminariile CM 2018, partida urmând a avea loc duminică, la Cluj.

  • România joacă în mare parte soarta calificării la Mondialul din Rusia, din 2018, contra naţionalei Danemarcei, la Cluj, peste fix şapte zile. Favoriţi sunt nordicii, atât din punctul de vedere al clasamentului, fiind pe locul 3, deasupra ”tricolorilor”, cât şi al statisticii cotelor de piaţă, oaspeţii fiind de două ori mai valoroşi decât jucătorii lui Daum.