Treziţi-vă sau muriţi în 15 zile!

Ultima actualizare:

    Roş-albaştrii au pierdut şi al doilea amical al iernii, 2-3 cu Admira Wacker, şi echipa nu arată prea bine înaintea duelurilor cu Mediaş, CFR, Dinamo şi Lazio, care pot decide sezonul Foto Click!
Roş-albaştrii au pierdut şi al doilea amical al iernii, 2-3 cu Admira Wacker, şi echipa nu arată prea bine înaintea duelurilor cu Mediaş, CFR, Dinamo şi Lazio, care pot decide sezonul Foto Click!

FCSB era în revenire pe finalul sezonului de toamnă şi întreruperea nu le-a prins prea bine. CFR părea înecată, Craiova în formulă incompletă, Astra în scandal şi restul trupelor la distanţă nerelevantă. Şi de ce le era frică n-au scăpat. Vacanţa a redus turaţia, Dică are iar probleme să omogenizeze echipa şi la uşă bate un start de foc în care se poate duce totul pe „Apa Sâmbetei”.

Vicecampioana a pierdut prima partidă de verificare, 1-2 cu Olimpik Doneţk, dar atunci s-a spus că echipa era obosită după o perioadă fără lucru cu mingea, în care au predominat antrenamentele fizice. Joi, Budescu şi compania au dat-o iar în bară şi s-au văzut înfrânţi cu 3-2 de locul 4 din Bundesliga austriacă, Admira Wacker. Sigur, sunt doar meciuri amicale, dar la uşă bate reluarea partidelor oficiale şi lucrurile nu arată bine deloc. Pe lângă aceste rezultate proaste, Alibec încă nu şi-a revenit, Cristi Tănase nu e pregătit fizic şi n-a fost nici rezervă cu austriecii, iar în apărare se caută un loc pentru Găman între Bălaşa şi Larie, dar nu prea se găseşte. Nicolae Dică asudă pe margine şi ştie că trebuie să-şi trezească repede „bestiile” pentru că altfel riscă să compromită totul în doar două săptămâni. Şi nu e vreo glumă! FCSB reia Liga 1 pe 3 februarie, la Mediaş, o echipă disperată după puncte şi care va pune mari probleme pe un teren care se anunţă îngheţat.

FCSB va juca două derby-uri şi cu Lazio în doar 8 zile

După această partidă oricum dificilă, urmează greul cu adevărat. Şapte zile mai târziu CFR vine pe Arena Naţională să-şi refacă în finalul sezonului regular avansul pe care l-a avut până la înfrângerea cu Craiova. Apoi, pe 15 e programat turul cu Lazio, tot pe teren propriu, iar pe 18 februarie vine Derby de România, cu Dinamo, care nu se ştie niciodată cum se termină. Cu aceste lupte în faţă, îngrijorarea fanilor pare justificată, FCSB având ocazia să-şi frângă repede atât zborul spre titlu, cât şi pe cel spre fazele superioare ale Ligii Europa, unde măcar până la proba contrarie se păstrează ceva şanse în faţa italienilor. În vestiar e veselie însă, iar Constantin Budescu spune că a mai văzut asta în trecut şi până la urmă a ieşit bine. „Nu cred că suntem dezavantajaţi, în fiecare an se întâmplă la fel. Mereu suntem în situaţia asta. O să fie cel mai dificil program, dar nu avem ce să facem. O să jucăm fiecare meci în parte. Avem un lot valoros, numeros, cu jucători foarte buni şi trebuie să luptăm pe toate fronturile”, a declarat mijlocaşul.

Alibec s-a accidentat la coapsă

Toată lumea se aşteaptă ca Denis Alibec să-şi revină la forma care l-a consacrat, dar acesta nu doar că e departe de obiectiv, dar s-a mai şi accidentat. Cu Admira a rezistat pe teren 60 de minute şi la schimbare nu a dat semne că-l doare ceva. La antrenamentul următor a rezistat pe teren doar 30 de minute şi a plecat la vestiare ţinându-se de coapsa dreaptă. Indisponibilitatea atacantului s-ar adăuga la cea a lui Gnohere, suspendat, Tănase, nepregătit, sau Planic, accidentat.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net