Trecutul, mai tare decât Viitorul

Ultima actualizare:

    Component de bază la Viitorul  Constanţa, Bogdan Ţîru a dezamăgit  în acest start de sezonFoto: Sportpictures.eu
Component de bază la Viitorul Constanţa, Bogdan Ţîru a dezamăgit în acest start de sezonFoto: Sportpictures.eu

Continuă degringolada în care a intrat Viitorul lui Gică Hagi. Practic, exceptând victoria din prima etapă, jucătorii „Regelui” au pedalat în gol, stabilind un record negativ în scurta istorie a clubului constănţean.

Patru puncte şi patru goluri marcate este bilanţul campioanei României în primele cinci runde ale actualei stagiuni. După un 3-0 cu Gaz Metan la debut, Viitorul s-a scufundat inexplicabil, devenind o formaţie oarecare din subsolul ierarhiei. 0-2 cu CFR Cluj, 0-1 cu Dinamo, 0-1 cu Sepsi şi 0-0 cu Voluntari sunt rezultate care au un singur lucru în comun, lipsa golurilor marcate în dreptul echipei lui Hagi. De când a intrat în prima ligă, în 2012, Viitorul n-a avut niciodată o serie neagră atât de lungă, acum adunându-se aproape 400 de minute de sterilitate în faţa porţii. Momente critice au mai existat, dar măcar puştii lui Hagi reuşeau să puncteze şi ei pe tabela de marcaj. De exemplu, Viitorul nu bătea pe nimeni în primăvara lui 2016, dar constănţenii se consolau cu faptul că înscriau cu regularitate. „Am avut 10 ocazii, dar e greu în ultimii 30 de metri”, a remarcat Hagi în urma remizei cu FC Voluntari (0-0) de marţi seară. „Se creează artificial o mare presiune pe noi, din toate punctele de vedere. Mergem înainte. Am avut şi ghinion, am pierdut două meciuri, cu Dinamo şi cu Sepsi, în minutul 92”, a mai spus patronul şi antrenorul Viitorului.

Ţucudean a fost reprimit în lot


    Ţucudean s-a întors de ieri la antrenamentele ViitoruluiFoto: Sportpictures.eu
Ţucudean s-a întors de ieri la antrenamentele ViitoruluiFoto: Sportpictures.eu

În această perioadă grea, singura veste bună pentru Gică Hagi a venit din partea atacantului George Ţucudean. Exclus din lot în urmă cu câteva zile din cauza unei abateri disciplinare a fotbalistului, Ţucudean s-a întors de ieri la antrenamentele Viitorului. „A avut o discuţie cu Hagi şi lucrurile s-au rezolvat. Nu comentez mai mult pentru că n-am fost de faţă”, a precizat Cristi Bivolaru, preşedintele Viitorului.

Hagi a pus tunurile pe Becali


    Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Încercând să găsească un vinovat din afara clubului pe care îl conduce, Gică Hagi l-a atacat în termeni duri pe finul său Gigi Becali, referindu-se la procesul intentat de FCSB la TAS privind titlul de campioană a sezonului trecut. “Uite că a sărit hopa Mitică şi ţi-a luat campionatul. Te-ai supărat, ce să fac dacă n-ai fost în stare să câştigi. Ce să faci, frate? Dar să fie sănătos. El cu drumul lui, eu cu al meu. Ne-a stricat vara două luni, TAS, comedie! Gândită, frumos făcută”, a declarat Hagi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net