A trecut vremea lui Danciu

Ultima actualizare:

Venirea lui Bonetti nu a fost un motiv de bucurie pentru omul care e pe locul al doilea în topul golgheterilor all-time în Liga I. Italianul mizează pe tineri, iar partida din Cupa României cu Gaz Metan Mediaş a venit ca o confirmare pentru "vârful" de 35 de ani: a fost ţinut pe tuşă, iar Alexe a fost folosit lângă Marius Niculae.

Chiar dacă nu i-a spus clar, tehnicianul i-a dat de înţeles lui Danciu că de acum va sta mai mult pe bancă.

"Timpul trece pentru toată lumea. Dar noi credem că este fundamental ca atunci când avem nevoie de el să ajute echipa, pentru 30, 40 sau chiar 90 de minute. Dănciulescu e foarte fericit să-şi pună serviciile în slujba obiectivelor acestei echipe, ştie că avem nevoie de el şi contăm pe calităţile lui, ca şi ale celorlalţi", a spus Bonetti.

De altfel, Dănciulescu se aştepta să fie scos din primul 11. Încă de la primul antrenament al italianului, el nu a fost folosit în echipa titularilor pentru jocul cu Gaz Metan.

În plus, Bonetti a fost cel care a decis, în 2009, la un meci cu Internaţional Curtea de Argeş să-l scoată din teren pe Danciu după numai zece minute de joc. Atunci, Dragoş Grigore a fost eliminat, iar antrenorul l-a schimbat pe "Corb" şi a introdus încă un apărător, pe Moţi.

Deşi Dănciulescu a semnat recent prelungirea contractului până în 2013, la vară sunt şanse mari să plece la o altă echipă, iar Andone l-ar putea aduce la CFR. Totuşi, aseară, în meciul cu cei de la Chiajna, disputat după închiderea ediţie, Dănciulescu a fost anunţat în echipa de bază pentru că Marius Niculae s-a accidentat.

«Câinii», în familie la biserică

Mai mulţi dintre jucătorii care au evoluat sau încă mai activează în „Ştefan cel Mare" şi-au dat întâlnire la o biserică din centrul Capitalei pentru a fi împreună la slujba de Înviere.

Astfel, Cătălin Munteanu, împreună cu soţia şi cei doi copii, a stat alături de finul său Andrei Mărgăritescu, cel care a jucat la roş-albi până acum un an, dar şi de Vlăduţ Munteanu, care a părăsit Dinamo în favoarea Concordiei Chiajna.

Mijlocaşul a fost însoţit de familie dar şi de bona copiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net