A trecut de la Zero la erou

Ultima actualizare:

    Yero Bello
Yero Bello

„Are 23-24 de ani şi se mişcă pe teren de parcă ar avea 80. Cred că ar trebui să îi aducem pensia. E un nesimţit", „Numele lui ar trebui să fie Zero Bello, nu Yero Bello", sunt doar câteva dintre ironiile pe care patronul Vaslului, Adrian Porumboiu, i le-a adus, de-a lungul timpului, nigerianului Yero Bello. Duminică seară însă, fotbalistul african a fost eroul echipei moldave.

Derby-ul dintre Dinamo şi Vaslui a fost câştigat de moldovenii lui Adrian Porumboiu, care s-au impus cu 1-0. Unicul gol al jocului din Şdoseaua Ştefan cel Mare a fost marcat de nigerianul Yero Bello, unul dintre fotbaliştii pe care finanţatorul vasluian i-a „desfiinţat" de câteva ori.

Acum însă, Porumboiu a revenit la sentimente mai bune faţă de atacantul care i-a adus trei puncte din disputa cu Dinamo. „Sunt bucuros că din Zero Bello a devenit Bravo Bello. În sfârşit, m-a făcut fericit", a comentat Porumboiu.

Omul cu banii de la Vaslui a explicat, în stilul său caracteristic, cum de a ajuns fotbalistul pe care îl ironiza nu cu mult timp în urmă cel mai lăudat dintre jucătorii lui Augusto Inacio: "Acum parcă s-a trezit din starea de somnolenţă. Mai bine mai devreme decât mai târziu. Oricum, de lăudat l-am lăudat destul şi după meci, nu vreau să exagerez să nu cumva să-l deochi. Partea bună este că şi-a făcut treaba şi sunt convins că va continua aşa. El este un băiat cuminte, nu este nici la fel de zvăpăiat şi nici la fel de monden precum este N'Doye, de exemplu. Bine, N'Doye a avut şi un alt cadru, pentru că Vasluiul nu este Bucureşti. La Vaslui, partea asta mondenă începe şi se termină în lanul de porumb".

Şi-a bătut un coechipier

Porumboiu îl prezintă pe Bello ca fiind un jucător extrem de liniştit, însă se pare că nigerianul nu este chiar aşa. În mandatul lui Viorel Hizo, fotbalistul de culoare a fost implicat într-o altercaţie cu Balaur, coechipierul său.

simeon stalpnicul png

Românul a intrat mai tare la Bello, care n-a stat mult pe gânduri şi l-a luat la bătaie. După mai mulţi pumnii, au intervenit colegii şi au aplanat confliuctul.

Ciobi, aniversare cu lacrimi

Antrenorul lui Dinamo a sărbătorit ieri împlinirea a 41 de primăveri, însă, pentru el, n-a fost o zi de naştere tocmai fericită. Eşecul cu Vaslui, de duminică seară (0-1), i-a stricat lui Liviu Ciobotariu orice chef de petrecere.

În loc să se bucure alături de familie şi prieteni apropiaţi, tehncianul s-a gândit la formulele tehnico-tactice pe care le va aplica în viitoarea partidă. Cu toatea acestea, elevii lui Ciobi nu au putut să nu-l aplaude şi să-i ureze un călduros „La mulţi ani!".

Printre cei care i-au urat de bine s-a numărat şi naşul său, Cosmin Olăroiu. „Le mulţumesc tuturor dinamoviştilor pentru mesajele de susţinere. Chiar dacă echipa trece printr-un moment greu, mai avem doar un pas până la finala Cupei României şi trebuie să facem totul pentru a ne califica în ultimul act al acestei competiţii", a declarat antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net