Transferul lui Fabbrini la Dinamo este sub semnul întrebării

fabrinni-diego-botosani-dinamo_rps2656m.jpg

Diego Fabbrini i-a impresionat pe bucureșteni în disputele cu Dinamo
Foto: Sport Pictures

Antrenorul Mircea Rednic a refuzat să discute despre venirea la Dinamo a mijlocașului ofensiv italian. Lotul echipei de fotbal Dinamo a plecat la Botoșani cu două zile înaintea unui meci pe care își propune să îl câștige.

Aflată în luptă pentru locul 1 în Play-Out cu Gaz Metan Mediaș, echipa bucureșteană se așteaptă la o dispută dificilă în orașul din nordul Moldovei. "Plecăm de astăzi (n.r. - ieri). Vom sta două seri la Botoşani. Nu am probleme de lot. Vor face deplasarea toţi jucătorii. Ne aşteaptă un meci foarte greu. Suntem încă pe primul loc cu Mediaş la acelaşi număr de puncte şi e clar că ne dorim să câştigăm la Botoșani. Surprize în echipă nu vor fi pentru că voi da în continuare încredere jucătorilor de echipă naţională. Aceasta e strategia noastră şi e normal să îi susţinem pe toți jucătorii convocați sau aflați în atenția selecționerilor", a subliniat Mircea Rednic, ieri, într-o conferinţă de presă. După care a repetat că ratarea calificării în Play-Off a fost din vina echipei Dinamo: ”Iar începem că din cauza lor nu am ajuns în Play-Off... Nu din cauza lor, ci din cauza noastră. Pentru că noi am greşit”.
Întrebat despre transferurile pentru următoarea ediție de campionat, Mircea Rednic a spus că nu vrea să discute despre Diego Fabbrini: "Încă nu ştim ce se va întâmpla. Am vorbit cu impresarii lui, m-am întâlnit şi eu, şi Luana cu fraţii Manea. Acum aşteptăm zilele astea. Dar nici prea mult nu aşteptăm”, a spus antrenorul referindu-se la fotbalistul despre care oficialii din Botoșani susțin că va ajunge în Bulgaria. Pe de altă parte, Mircea Rednic a spus că Nistor și Montini vor rămâne la Dinamo și în sezonul următor.

Ziggy Gordon s-a înțeles cu Dinamo

Antrenorul grupării bucureștene a anunțat, totodată, că Ziggy Gordon a acceptat condițiile și va evolua la Dinamo în ediția viitoare de campionat. "Ziggy Gordon semnează astăzi (n.r. - ieri). A primit contractul, a acceptat condiţiile şi va semna. Nu e în România. I-am zis că n-are rost să vină acum pentru vizita medicală. Va veni mai devreme, pe data de 5 iunie pentru vizita medicală", a declarat Rednic.
Aflată în lupta pentru câștigarea Play-Out-ului, echipa bucureșteană joacă mâine, de la ora 21.00, în Botoşani.

Loading...