Tragere cu noroc pentru români în Liga Europa. Declaraţii oficiale

Ultima actualizare:

    După ce a ratat penalty-ul decisiv în Bulgaria, Râpă îşi poate lua revanşa în faţa fanilor în Liga EuropaFoto: Răzvan Păsărică
După ce a ratat penalty-ul decisiv în Bulgaria, Râpă îşi poate lua revanşa în faţa fanilor în Liga EuropaFoto: Răzvan Păsărică

Steaua poate câştiga seria

Steaua se va lupta cu Dinamo Kiev, Rio Ave şi Aalborg în grupe, adversari ce în mod normal nu pot emite mari pretenţii în faţa elevilor lui Gâlcă.

“La prima vedere e o grupă bună pentru noi. Chiar dacă cei de la Rio Ave au bătut cu 5-1 pe Estoril, am avut o discuţie cu managerul învinşilor şi mi-a spus că în mod normal echipa noastră nu ar avea de ce să se împiedice în disputa cu ei. Apoi, Aalborg a pierdut ca şi noi în play-off-ul Ligii Campionilor, iar Apoel s-a impus destul de clar în faţa ei. Legat de Dinamo Kiev, avem experienţă, dar din cauza situaţiei politice din Ucraina, nu se ştie dacă vom juca sau nu pe terenul lor”, a explicat preşedintele Argăseală, prezent la tragerea la sorţi de la Monaco.

Însă, oficialul Stelei a tras un semnal de alarmă, făcând o comparaţie între evenimentele de la partida cu Ludogoreţ, unde s-a ratat calificarea în Liga Campionilor, şi episodul “Middlesbrough”, când s-a pierdut locul pentru finala Cupei UEFA. “După jocul de la Sofia mă gândeam că la fel a fost şi cu Boro. Au fost multe lucruri care au mers împotriva noastră: accidentări, gol primit în minutul 90, penalty-uri ratate în minutul 120”, a afirmat conducătorul din Ghencea.

Astra, contra campioanelor

simeon stalpnicul png

Astra va trebui să învingă echipe ca Celtic, Dinamo Zagreb şi Salzburg. Antrenorul Daniel Isăilă nu e mulţumit de tragerea la sorţi, însă patronul Niculae e convins că echipa sa va produce supriza, aşa cum a învins şi pe Olympique Lyon.

“Grupa nu e uşoară. Întâlnim trei echipe campioane, care au jucat în play-off-ul Ligii Campionilor. Nu cunosc adversarii acum şi nu ştiu care e mai puternic, dar dacă plecăm cu teamă de la început nu o să avem nicio şansă. Noi încercăm să ne autodepăşim şi să ne calificăm”, a anunţat Isăilă. În schimb, finanţatorul Ioan Niculae e mult mai optimist. “Nu avem nimic de pierdut.Tot ce se întâmplă de acum încolo este o premieră. Avem şanse să ne calificăm şi dacă nu o să o facem nu o să fie nicio nenorocire, dar vom juca fotbal. Am văzut meciurile celor de la Dinamo Zagreb cu Petrolul, iar Celtic nu e o echipă de speriat. Oricum, nu sunt mai buni ca francezii de la Olympique Lyon şi pe ei am reuşit să-i învingem”, a anunţat conducătorul trupei giurgiuvene.

Cert e că omul de afaceri va băga mâna în buzunar şi va aduce jucători de valoare: “Vor veni câţiva fotbalişti, unii valoroşi, nu doar să fie la număr, că aşa era simplu. Avem deja pregătită o listă scurtă şi ne mai trebuie neapărat un fundaş central şi un jucător de bandă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net